пиво

LANDBIER

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

4.3 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

9

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

10 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

4

Landbier - cea mai ușoară și mai blondă bere din gama Keller Holz. Este un lager german nefiltrat, băubil și revigorant, în stil rustic. Landbier este preparată în multe berării germane și este cea mai bună alegere ca bere de vară. O densitate inițială de doar 10% oferă un conținut redus de alcool și garantează un corp ușor și o aromă uscată. Aroma proaspătă și erbacee a hameiului, combinată cu un nivel delicat de amăreală, accentuează gustul "rustic" al berii populare.