Keller Holz

Keller Holz

Austrian-Moldovan Brewing Company

Producem bere din 1997, în conformitate cu tradițiile vechi de secole și tehnologia clasică la o fabrică de bere nouă, ultra modernă. Utilizând malțul premium german Weyermann și echipamentele de ultimă generație de la Caspary, producem bere artizanală de calitate superioară.

Ne place ceea ce facem și putem afirma cu încredere: fiecare își poate găsi tipul preferat de bere artizanală Keller Holz, care va lăsa, cu siguranță, o amprentă în viața dumneavoastră.

 

Keller Holz Gastropub

Locul ideal pentru a savura adevărata bere artizanală și gastronomia selectă.

Somelierul nostru de bere vă va ajuta să experimentați gustul și va dezvălui toate caracteristicile tipurilor de bere. Iar bucătarii Keller HOLZ Gastropub au selectat cele mai bune rețete din întreaga lume și, pe baza lor, au dezvoltat bucate de autor care se asociază perfect cu toate tipurile de bere artizanală. 

Keller Holz Boutique

Reţeua proprie de buticuri de bere situate în toate sectoarele Chișinăului.

Aceasta propune consumatorului o gamă largă de tipuri de bere și gustări, livrare în oraș. Mai mult, oferă condiții de depozitare ideale pentru bere, calitate constantă și gust deosebit.

 

WURST

În reţeaua de cafenele Wurst puteți mânca gustos, rapid și ieftin

Bucătarii noștri, echipamentele profesionale, propria noastră secţie de carne și brutăria - toate acestea sunt garanția celei mai înalte calități a produselor din carne artizanale Wurst. Hamburgerii suculenți, ruladele delicate berea artizanală Keller Holz nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

CAFENEA

RESTAURANTE

MAGAZINELE

логотип

Compania Kellers, înființată în 1997, a fost prima mini fabrică de bere moldovenească care a deschis porțile către lumea incredibilă a fabricării berii artizanale, familiarizându-l pe consumatorul moldovenesc cu berea de designer complet nouă, avansată, fabricată pe echipamente avansate tehnologic.

În primăvara anului 2021, sub marca reînnoită Keller Holz, compania a deschis o nouă etapă în revoluția meșteșugărească din Moldova - cu o nouă calitate, o gamă largă de produse și o promovare la scară largă a culturii moderne a consumului de bere. Cu sprijinul companiei Caspary, cel mai mare producător mondial de echipamente de fabricare a berii și lider în tehnologia de fabricare a berii, am atras investiții din Austria și am construit o nouă fabrică de bere de ultimă generație într-o locație curată din punct de vedere ecologic, în satul Budeşti.