Keller Holz Gastro Family

Programul de lucru:

11:00-23:00

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:30

Telefon pentru comenzi

068646646

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:30

Telefon pentru comenzi

068646646
Mai multe detalii

Telefon:

068 999 920

Programul de lucru:

11:00-23:00

Pizza cu prosciutto crudo

Pizza cu prosciutto crudo

Pizza italiană cu prosciutto Alpegio, roșii cherry, rucola proaspătă și cașcaval Parmezan și Mozzarella. Sos de roșii

170 MDL

/ 570 gr.
buc.
Pizza cu ciuperci cu pastă de trufe

Pizza cu ciuperci cu pastă de trufe

Pizza cu ciuperci champignon, păstrăv de fag, ghebe, Mozzarella și pastă de trufe. Sos de roșii

180 MDL

/ 580 gr.
buc.
Flammkuhen cu bacon

Flammkuhen cu bacon

Chec german copt pe un aluat de drojdie foarte subțire cu bacon și praz, sos Bianco și cașcaval Mozzarella. Sos alb

150 MDL

/ 460 gr.
buc.
Pizza cu somon

Pizza cu somon

Pizza cu gravlax de somon, rucola proaspătă, cașcaval Mozzarella, capere și zes de lămâie. Sos Bianco

240 MDL

/ 620 gr.
buc.
Pizza grecească

Pizza grecească

Pizza în stil grecesc cu roșii cherry, ardei dulci, măsline Kalamata, ceapă roșie și brânză Feta. (Sos de roșii)

140 MDL

/ 610 gr.
buc.
Pizza 4 cașacavaluri

Pizza 4 cașacavaluri

Pizza cu cașcavaluri: Dor blue, Brie, Gouda și Mozzarella. Sos de roșii

150 MDL

/ 510 gr.
buc.
Pepperoni

Pepperoni

Pizza picantă cu salam italian Salsiccia Picante, brânză Mozzarella și ardei iute. Sos de roșii

150 MDL

/ 510 gr.
buc.
Pizza cu carne de pui cu porumb

Pizza cu carne de pui cu porumb

Pizza cu pui sous vide, sos de roșii, porumb și Mozzarella. Sos de roșii

140 MDL

/ 580 gr.
buc.
Margherita

Margherita

Pizza cu sos special de roșii decojite, busuioc, oregano, cașcaval Mozzarella și busuioc proaspăt.

95 MDL

/ 420 gr.
buc.
Focaccia cu basilic proaspăt, usturoi și ulei de măsline

Focaccia cu basilic proaspăt, usturoi și ulei de măsline

Lipie crocantă preparată din făină dură, servită cu busuioc proaspăt și ulei cu usturoi.

30 MDL

/ 130/30 gr.
buc.
Forshmak clasic cu sardine afumate

Forshmak clasic cu sardine afumate

Aperitiv preparat cu sardină afumată, hering marinat, ou și unt

70 MDL

/ 120 gr.
buc.
Cremă fină cu ficat de cod și nuci

Cremă fină cu ficat de cod și nuci

Aperitiv de brânză de vaci cu ficat de cod. Ornat cu nuci și usturoi confit.

75 MDL

/ 120 gr.
buc.
Fasoliță de casă cu linte roșie și confit de ceapă și usturoi

Fasoliță de casă cu linte roșie și confit de ceapă și usturoi

Fasole cu piure de usturoi în amestec cu salată de linte cu ceapă confit și ardei chili. Se servește cu mousse de smântână

50 MDL

/ 150 gr.
buc.
Cremă balcanică cu oregano și ardei copți

Cremă balcanică cu oregano și ardei copți

Cremă de brânză stil balcanic cu oregano. Se servește cu o salată de ardei iute și dulci prăjiți.

60 MDL

/ 150 gr.
buc.
Chips de cartofi iuți

Chips de cartofi iuți

Chipsuri de cartofi preparate ca acasă, se servesc cu sos Cheddar picant.

55 MDL

/ 120 gr.
buc.
Chips de ceapă cu sos dinamită

Chips de ceapă cu sos dinamită

Inele crocante din ceapă, prăjite în aluat tempura de bere, servite cu sos picant Dynamite

65 MDL

/ 210 gr.
buc.
Arahide caramelizate chili-bacon

Arahide caramelizate chili-bacon

Alune caramelizate cu miere cu adaos de ardei chili și bacon

55 MDL

/ 100 gr.
buc.
Pate de ficat de pui cu ciuperci marinate și ceapă confiată

Pate de ficat de pui cu ciuperci marinate și ceapă confiată

Pate de ficat de pui preparat în smântână dulce cu nucușoară, ienibahar, coniac și unt.

70 MDL

/ 140 gr.
Platou cu roast beef și speck crud-zvântat

Platou cu roast beef și speck crud-zvântat

Coppa tradițională italiană, pe platou cu basturma de vițel și roastbeef de casă. Se servește cu salată verde, crackers cu susan, ardei chili și ciuperci marinate.

190 MDL

/ 260 gr.
buc.
Platou de cașcavaluri cu vișine și nuci

Platou de cașcavaluri cu vișine și nuci

Un platou de brânzeturi nobile precum Parmezan, Brie, Albinela, Dor Blue. Se servește cu mousse de Gorgonzola, nuci și cireșe uscate.

145 MDL

/ 200 gr.
buc.
Asorti de legume marinate

Asorti de legume marinate

Broccoli, conopidă, morcovi, roșii verzi și un amestec de ciuperci (ghebe, ciuperci de fag, champignon) marinate după o rețetă specială.

75 MDL

/ 310 gr.
buc.
Aperitiv de hering și somon slab sărat cu unt

Aperitiv de hering și somon slab sărat cu unt

Hering marinat cu gravlax fraged de somon norvegian combinat cu ceapă roșie și verde, ierburi proaspete, rădăcină de țelină și unt.

120 MDL

/ 150/35 gr.
buc.
Aripioare Buffalo cu cremă picantă de arahide și chili

Aripioare Buffalo cu cremă picantă de arahide și chili

Aripioare de pui picante gătite la cuptor la o temperatură ridicată, acoperite cu cremă de arahide și ardei Peperoncino.

95 MDL

/ 260 gr.
buc.
Hamsii de Marea Neagră cu sos dinamită

Hamsii de Marea Neagră cu sos dinamită

Pietroșel de Marea Neagră, prăjit în aluat de bere, servit cu sos picant Dynamite.

90 MDL

/ 200/50 gr.
buc.
Conopidă tempura cu parmezan și sos de usturoi

Conopidă tempura cu parmezan și sos de usturoi

Conopidă în aluat tempura cu parmezan, ceapă roșie și verde, ardei chili.

85 MDL

/ 250 gr.
buc.
Bacon crocant cu vinete și sos aromat

Bacon crocant cu vinete și sos aromat

Bacon, vinete coapte , ardei chili, ceapă verde și roșie pe pat de amestec de salată presărată cu semințe de susan.

90 MDL

/ 140 gr.
buc.
Salată mixtă cu creveți Tigru și avocado

Salată mixtă cu creveți Tigru și avocado

Amestec de salată cu creveți prăjiți în unt, roșii cherry, avocado și vinete. Se asezonează cu sos Chipotle și suc de lămâie.

160 MDL

/ 300 gr.
buc.
Salată mix cu roast beef și roșii cherry

Salată mix cu roast beef și roșii cherry

Roast beef de vițel, de casă, combinat cu un amestec de salată verde, castraveți crocanți, roșii cherry, ardei dulci și ceapă roșie. Se asezonează cu sos asiatic Thai.

85 MDL

/ 250 gr.
buc.
Salată de legume cu măsline kalamata și cremă feta

Salată de legume cu măsline kalamata și cremă feta

Salată ușoară de legume proaspete cu un amestec de salată verde, spanac, măsline Kalamata și cremă Feta. Se asezonează cu ulei de măsline extra virgin.

90 MDL

/ 320 gr.
buc.
Salată bowl cu piept de pui la gratar, cuscus, avocado și sos chipotle

Salată bowl cu piept de pui la gratar, cuscus, avocado și sos chipotle

Salată consistentă cu piept de pui prăjit cu cimbru, cușcuș, avocado, măsline Kalamata, roșii cherry confit și salată verde proaspătă. Se servește cu ou fiert, Parmezan și sos Chipotle.

160 MDL

/ 400 gr.
buc.
Salată de roșii coapte cu mozzarella și pesto de casă

Salată de roșii coapte cu mozzarella și pesto de casă

Salată ușoară în stil italian cu spanac, frunze crocante de salată , roșii cherry, Mozzarella cremoasă și Parmezan. Dressing din pesto de casă.

140 MDL

/ 250 gr.
buc.
Supă de pui cu tăiței de casă

Supă de pui cu tăiței de casă

Bulion de pui cu carne pui și tăiței de casă.

50 MDL

/ 300 gr.
buc.
Borș clasic cu pâine cu usturoi

Borș clasic cu pâine cu usturoi

Borș clasic de vițel. Se servește cu chifle cu usturoi, smântână și ardei iute.

60 MDL

/ 350/70 gr.
buc.
Supă cremă de cașcaval cu cârnăciori și bacon

Supă cremă de cașcaval cu cârnăciori și bacon

Supă bărbătească preparată cu cașcaval Philadelphia, bere Munich Helles, bacon și cârnăciori Thuringen.

60 MDL

/ 300/30 gr.
buc.
Chec cu somon și creveți

Chec cu somon și creveți

Tartă din aluat sfărâmicios cu somon, creveți, praz blanșat cu usturoi, smântână dulce și ou. Se decorează cu amestec de salată verde și roșii cherry

110 MDL

/ 140/30 gr.
buc.
Chec cu spanac, parmezan și pui

Chec cu spanac, parmezan și pui

Chec de tip deschis cu piept de pui, broccoli, Parmezan, smântână dulce, ou și cimbru.

95 MDL

/ 140/30 gr.
buc.
Ravioli de basilic cu cremă de brânză și roșii uscate

Ravioli de basilic cu cremă de brânză și roșii uscate

Paste de tip închis cu cremă de brânză , spanac, roșii uscate. Se servește cu un sos pe bază de smântână, frișcă, Parmezan și nucșoara.

170 MDL

/ 230 gr.
buc.
Spaghette cu fructe de mare

Spaghette cu fructe de mare

Spaghete italiene în sos cremos cu calmar, creveți și midii, asezonate cu Parmezan.

170 MDL

/ 270 gr.
buc.
Costiță de porc cu sos de ceapă șalotă

Costiță de porc cu sos de ceapă șalotă

Carne de porc suculentă pe os pregătită la grătar. Se servește cu cartofi zdrobiți și sos de șalotă (șalotă, zahăr din trestie, oțet balsamic, vin roșu și alb, demi-glace)

190 MDL

/ 200/100/50 gr.
buc.
Costițe de porc BBQ

Costițe de porc BBQ

Costițe de porc suculente pregătite la grătar, marinate într-un amestec de condimente cu adaos de usturoi, muștar, boia de ardei dulce și unt.

190 MDL

/ 300/30 gr.
buc.
Pulpă de pui BBQ cu salată de avocado

Pulpă de pui BBQ cu salată de avocado

Pulpă de pui dezosată pregătită la grătar in sos dulce-acrișor. Se servește cu salată de avocado cu ou, amestec de salata verde, roșii cherry, coriandru, ierburi proaspete, ceapă, sos Tobasco și mousse de smântână.

150 MDL

/ 220/50 gr.
buc.
Pork Tenderloin cu sos de muștar și legume sotate

Pork Tenderloin cu sos de muștar și legume sotate

Mușchi de porc pregătit la grătar cu sos barbecue cu muștar. Se servește cu legume sotate. (morcovi, broccoli, dovlecei, ardei dulci, ardei chili, fasole verde, usturoi)

190 MDL

/ 180/100 gr.
buc.
Steak de somon cu legume si sos olandez

Steak de somon cu legume si sos olandez

Steak de somon la grătar cu legume și capere. Se servește cu sos Hollandaise. (broccoli, morcov, dovlecel, lămâie, chili)

350 MDL

/ 170/100 gr.
buc.
File de Dorado cu crustă de parmezan pe pat de spanac

File de Dorado cu crustă de parmezan pe pat de spanac

File de Dorado cu crustă de parmezan și lămâie pe pat de spanac cu usturoi și rozmarin.

310 MDL

/ 160/100 gr.
buc.
Costiță de vită înăbușită în vin roșu cu cartofi gratinați

Costiță de vită înăbușită în vin roșu cu cartofi gratinați

Costițe de vită înăbușite în vin roșu cu usturoi, rozmarin proaspăt, cimbru și anason. Se servește cu gratin de cartofi.

180 MDL

/ 300/170 gr.
buc.
Pulpă de miel în vin roșu cu paste pappardelle

Pulpă de miel în vin roșu cu paste pappardelle

Pulpă de miel marinată în vin roșu și alb cu roșii decojite, usturoi, cuișoare, scorțișoară. Se servește cu paste papardele și parmezan.

390 MDL

/ 400/100 gr.
buc.
Pui la cuptor cu ierburi de Provence și paste spaghette

Pui la cuptor cu ierburi de Provence și paste spaghette

Pui "Coquelet" marinat cu lămâie și ierburi, gătit la cuptor până se rumenește frumos. Servit cu spaghetti.

320 MDL

/ 600/150 gr.
buc.
Ciolan de porc în bere cu varză înăbușită

Ciolan de porc în bere cu varză înăbușită

Ciolan de porc, înăbușit 8 ore în bere Stout cu condimente. Se servește cu varză înăbușită.

390 MDL

/ 800/200/50 gr.
Jumătate de rață cu tăiței de orez și legume

Jumătate de rață cu tăiței de orez și legume

Rață coaptă cu miere, anason, cuișoare, ienupăr, fenicul și coniac. Se servește cu tăiței de orez cu legume, wakami și sos Funchoza.

390 MDL

/ 750/200 gr.
buc.
Cârnăciori Currywurst

Cârnăciori Currywurst

Cârnăciori de pui cu mozzarella și curry. Se servesc cu varză înăbușită. (5 cârnăciori per porție)

120 MDL

/ 150/70 gr.
buc.
Cârnăciori Nurnberger

Cârnăciori Nurnberger

Cârnăciori de porc cu paprika afumată. Se servesc cu varză înăbușită. (5 cârnăciori per porție)

120 MDL

/ 150/70 gr.
buc.
Cârnăciori Thuringen

Cârnăciori Thuringen

Cârnăciori din carne tocată de vită și porc. Se servesc cu varză înăbușită. (5 cârnăciori per porție)

120 MDL

/ 150/70 gr.
buc.
Bratwurst de pui

Bratwurst de pui

Cârnăciori de pui cu ceapă verde și ierburi (2 cârnăciori per porție)

120 MDL

/ 150/70 gr.
buc.
Bratwurst de curcan

Bratwurst de curcan

Cârnăciori de curcan cu ierburi și condimente (2 cârnăciori per porție)

120 MDL

/ 150/70 gr.
buc.
Bratwurst de porc

Bratwurst de porc

Cârnăciori cu bacon de porc și condimente. Se servesc cu varză înăbușită. (2 cârnăciori per porție)

120 MDL

/ 150/70 gr.
buc.
Asorti de Cârnăciori

Asorti de Cârnăciori

Currywurst, Nürnberg, Thuringen, Bratwurst Pui/Curcan/Porc. Se servește cu varză înăbușită

250 MDL

/ 520 gr.
buc.
Cartofi pai

Cartofi pai

Cartofi pai. Se servește cu ketchup

40 MDL

/ 100/50 gr.
buc.
Legume la grill

Legume la grill

Roșii, vinete, ciuperci de fag, champignon, ardei dulci și dovlecei zucchini la grătar servite cu un amestec de piper și sare de mare

55 MDL

/ 150 gr.
buc.
Cartofi gratinați

Cartofi gratinați

Cartofi tăiați felii, așezați într-o tavă de copt și turnați cu un amestec de smântână de gătit, lapte și condimente cu usturoi. Deasupra se presară generos cu cașcaval Alpinela.

55 MDL

/ 170 gr.
buc.
Varză înăbușită

Varză înăbușită

Varză proaspătă și murată cu morcovi prăjite pe tigaie cu adjika, muștar și coriandru.

45 MDL

/ 160 gr.
buc.
Medovik de miere cu vișine

Medovik de miere cu vișine

Blat din aluat sfărâmicios înmuiat în miere și smântână cu frișcă, nuci și vișine.

65 MDL

/ 140 gr.
Cheesecake stratificat cu semințe de mac și vișine confiate

Cheesecake stratificat cu semințe de mac și vișine confiate

Cheesecake din trei straturi cu primul strat de brânză fină de vaci cu semințe de mac, al doilea strat de brânză de vaci cu vanilie și stratul superior din jeleu de vișine.

75 MDL

/ 150 gr.
buc.
Snițel cu cartofi pai

Snițel cu cartofi pai

Șnițel crocant de pui prăjit în pesmet. Se servește cu cartofi pai și ketchup.

120 MDL

/ 100/100/40 gr.
buc.
Spaghette cu parmesan

Spaghette cu parmesan

Spaghete fierte, servite cu unt și parmezan.

45 MDL

/ 150 gr.
buc.
Burger de vită cu cartofi pai

Burger de vită cu cartofi pai

Burger suculent cu carne de vițel, sos aioli, amestec de salată, roșii și castraveți marinați. Se servește cu cartofi pai și ketchup

110 MDL

/ 260/100/50 gr.
buc.
Chiftele de pui cu piure de cartofi

Chiftele de pui cu piure de cartofi

Chifteluțe din carne de pui, înăbușite în sos de roșii cu oregano și frișcă. Se servesc cu piure de cartofi și unt.

140 MDL

/ 100/100/40 gr.
buc.