11:00-22:00
11:00-21:30
11:00-21:30
11:00-23:00
Adăugat
160 MDL
/ 220/40 gr.Mix de fructe de mare (midii, creveți și calamar) în pesmet, prăjit în ulei.
Adăugat
250 MDL
/ 300/50/50 gr.Adăugat
90 MDL
/ 210 gr.Okroșka – o supă rece pe bază de smântână și borș acru, cu muștar, carne de vită, castraveți, ridichi, ouă fierte, cartofi și verdeață.
Adăugat
95 MDL
/ 440 gr.Mix de salată cu avocado, castraveți proaspeți, mazăre verde, ceapă roșie, salată Iceberg și mix de semințe (dovleac și floarea-soarelui). Sos de nuci (ulei de nuci și oțet balsamic).
Adăugat
135 MDL
/ 240 gr.Salată proaspătă de ridichi și castraveți cu ceapă verde. Servită cu smântână
Adăugat
80 MDL
/ 280 gr.File de biban de mare la grătar, așezat pe un pat de felii de dovlecei blanșate cu mazăre verde, aromat cu vin alb.
Adăugat
290 MDL
/ 120/80 gr.Jumătate de pui la cuptor cu glazură Demi-glace. Servit cu cartofi noi și brânză.
Adăugat
190 MDL
/ 300/150 gr.Сotletă de vită la grătar, servit cu piure de cartofi și castraveți zdrobiți
Adăugat
220 MDL
/ 140/140 gr.Adăugat
65 MDL
/ 270 gr.Adăugat
95 MDL
/ 2 buc.Pizza Four Cheeses se deosebește printr-o gamă uimitoare de arome din cașcavaluri precum: Dor bleu, Brie, Gouda și Mozzarella. Sos cremos.
Adăugat
180 MDL
/ 510 gr.Pizza cu prosciutto Alpegio, roșii cherry, rucola proaspătă, parmezan și mozzarella. Sos de roșii.
Adăugat
180 MDL
/ 570 gr.Pizza cu pui sous vide, porumb, ardei dulce și mozzarella. Sos de roșii.
Adăugat
140 MDL
/ 580 gr.Pizza cu somon gravlax și creveți tigru, sos Bianco, rucola proaspătă, brânză mozzarella, capere și coajă de lămâie. Sos cremos.
Adăugat
260 MDL
/ 620 gr.Pizza cu șuncă, măsline și ceapă roșie. Sos de roșii.
Adăugat
190 MDL
/ 590 gr.Pizza italiană clasică cu o combinație perfectă de cașcaval topit și roșii, cu o aromă picantă de busuioc.
Adăugat
120 MDL
/ 420 gr.Pizza picantă cu salam italian Salsiccia Picante, brânză Mozzarella și ardei iute. Sos de roșii
Adăugat
160 MDL
/ 510 gr.Pizza cu 4 tipuri de carne: piept de pui, șuncă, salam Milano și bacon. Brânză mozzarella și sos BBQ.
Adăugat
200 MDL
/ 540 gr.Pizza cu brânză Dorblu, bacon și ardei dulce. Sos de roșii.
Adăugat
190 MDL
/ 520 gr.Lipie crocantă preparată cu făină de grâu dur, busuioc proaspăt și unt cu usturoi.
Adăugat
30 MDL
/ 130/30 gr.O gustare tradițională mexicană preparată din avocado, cu adaos de ceapă roșie, ardei сhili și roșii.
Adăugat
120 MDL
/ 150 gr.Aperitiv mediteranean din icre de cod, brânză cremoasă și suc de lămâie, servit cu calmar uscat.
Adăugat
120 MDL
/ 120/20 gr.Un aperitiv din vinete precoapte și apoi tocate, roșii și ardei dulci decojiți, cu adaos de ceapă, usturoi și ierburi aromatice și asezonat cu ulei de măsline.
Adăugat
80 MDL
/ 180/25 gr.Aperitiv rece din vinete coapte cu mousse de gorgonzola
Adăugat
90 MDL
/ 190 gr.Aperitiv rece cremos din brânză feta cu suc de lămâie și ardei iute. Se servește cu mix de măsline și oregano.
Adăugat
120 MDL
/ 190 gr.Pate fin de ficat de pui. Servit cu sos de vișine.
Adăugat
90 MDL
/ 100/50 gr.Alune caramelizate chili-bacon.
Adăugat
50 MDL
/ 100 gr.Ardei copți cu hamsii și mousse de ficat de cod
Adăugat
160 MDL
/ 200/40 gr.Platou cu roast beef, piept de rață și pastramă de curcan preparată în casă. Se servește cu sos BBQ.
Adăugat
270 MDL
/ 210/40 gr.Platou cu 4 tipuri de brânză: Pecorino Tartufo, Dorblu, Parmegiano, Brie și Chevrette. Se servește cu fructe de pădure, nuci, grissini și dulceață de coacăze negre.
Adăugat
240 MDL
/ 150/100 gr.Somon afumat ușor preparat ca acasă cu tartar de castravete.
Adăugat
150 MDL
/ 95/105 gr.Asortiment de aperitive din pate de pui, taramasalata, icre de vinete cu mix de măsline și focaccia.
Adăugat
150 MDL
/ 190/120 gr.Roast beef tăiat subțire, asezonat cu sos cremă pe bază de ton și anșoa.
Adăugat
210 MDL
/ 230 gr.Creveți sotați în sos thailandez, serviți pe o cremă fină de porumb și pentru condimentarea felului de mâncare, se presară cu bacon crocant.
Adăugat
160 MDL
/ 195 gr.File de șalău în crustă crocantă, servit cu cartofi prăjiți și sos Tzatziki
Adăugat
160 MDL
/ 120/100/50 gr.Hamsii de Marea Neagră prăjite în aluat cu bere, servite cu un sos picant de firmă.
Adăugat
110 MDL
/ 200/50 gr.Cașcaval suluguni în aluat de bere, prăjit adânc până devine crocant.
Adăugat
90 MDL
/ 100 gr.Mix de fructe de mare în crustă de pesmet panko, prăjite adânc. Preparatul este servit cu lămâie și sos maioneză-kimchi.
Adăugat
250 MDL
/ 300/50/50 gr.Conopidă în tempura cu parmezan proaspăt, ceapă roșie și verde și ardei chili.
Adăugat
90 MDL
/ 220/40 gr.Creveți tigru în făină condimentată și tempura pe bază de bere, prăjiți în ulei încins. Se servesc cu cremă Sweet Chilli și ceapă verde.
Adăugat
180 MDL
/ 200 gr.Chipsuri de cartofi de casă. Se servesc cu sos cheddar picant.
Adăugat
70 MDL
/ 120 gr.Aperitiv original în formă de floare, preparat dintr-o ceapă întreagă. Petale de ceapă crocante pe deasupra și fragede în interior. Se servesc cu un sos pe bază de maioneză de casă, câteva tipuri de ardei și sos Sriracha. Gustarea perfectă la bere.
Adăugat
100 MDL
/ 250 gr.Mix de salată cu creveți la grătar, avocado și roșii cherry. Dressing pe bază de ulei de susan.
Adăugat
200 MDL
/ 280 gr.Mix de salată cu avocado, castravete proaspăt, mazăre verde, ceapă roșie, salată iceberg și mix de semințe (dovleac și floarea-soarelui). Dressing cu nuci.
Adăugat
135 MDL
/ 240 gr.Salată din legume proaspete cu măsline Kalamata și brânză Feta. Dressing cu ulei aromatizat.
Adăugat
120 MDL
/ 350 gr.Salată cu vită la grătar, ciuperci, fasole verde și mix de salată. Dressing cu muștar.
Adăugat
180 MDL
/ 250 gr.O salată colorată și proaspătă cu file de rață, nuci de caju, cașcaval dorblu și căpșuni proaspete. Asezonată cu sos asiatic.
Adăugat
160 MDL
/ 245 gr.Salată Caesar clasică cu frunze de salată, roșii cherry, piept de pui la grătar și parmezan.
Adăugat
140 MDL
/ 270 gr.Supă ușoară de pui cu legume sotate și tăiței de casă.Se servește cu smântână și ardei iute.
Adăugat
80 MDL
/ 300 gr.Borș clasic cu carne de vițel. Servit cu chifle cu usturoi, smântână și ardei iute.
Adăugat
100 MDL
/ 350/70 gr.Supă de brânză pe bază de bulion de legume, cu smântână, parmezan și bacon.
Adăugat
100 MDL
/ 350 gr.Supă consistentă și densă, pe bază de bulion de vită cu 4 tipuri de carne (coppa, șuncă, bacon, roast beef), cu adaos de castraveți murați, măsline și ierburi aromatice. Se servește cu smântână și lămâie.
Adăugat
110 MDL
/ 350/50/40 gr.Spaghete gătite cu felii mici de bacon prăjit și amestecate cu un sos special de ouă.
Adăugat
120 MDL
/ 300 gr.Linguine cu scoici vongole în sos aromat de vin și usturoi
Adăugat
135 MDL
/ 330 gr.Tagliatelle fresca cu un sos fin pe bază de brânzeturi: Dorblu, Brie, Parmezan și Cheddar, și smântână.
Adăugat
130 MDL
/ 200 gr.Risotto cu cerneală de sepie, somon la grătar și roșii cherry.
Adăugat
240 MDL
/ 225/75 gr.Risotto cu pastă de trufe, ciuperci și brânză Parmigiano.
Adăugat
140 MDL
/ 350 gr.Tagliatelle fresca cu mix de fructe de mare în sos de roșii.
Adăugat
240 MDL
/ 320 gr.Piept de rață asezonat cu mix de piper, servit cu piure de fructe și cireșe.
Adăugat
250 MDL
/ 280 gr.Jumătate de pui copt cu glazură demi-glace. Servit cu cartofi și brânză telemea.
Adăugat
190 MDL
/ 300/150 gr.Beef Stroganoff cu piure de cartofi.
Adăugat
220 MDL
/ 160/150 gr.Frigărui de porc la jar, servite cu salată de roșii cherry, iaurt picant și lipie.
Adăugat
160 MDL
/ 150/160 gr.Frigărui de pui la jar, servite cu salată de roșii cherry, sos tzatziki și lipie.
Adăugat
140 MDL
/ 150/160 gr.Frigărui de vițel la jar, servite cu salată de roșii cherry, iaurt picant și lipie.
Adăugat
290 MDL
/ 150/160 gr.File de biban de mare cu roșii cherry uscate și sos de cocos.
Adăugat
290 MDL
/ 90/130 gr.File de păstrăv la cuptor în sos cremos cu parmezan, spanac, capere și mazăre verde.
Adăugat
290 MDL
/ 180/105 gr.Steak de somon la cuptor servit cu broccoli, salată de micro verdețuri și sos cremos de portocale
Adăugat
310 MDL
/ 100/115 gr.Pregătim midiile în bulion de pește și sos Blue cheese, pe bază de smântână de gătit și cașcaval cu mucegai albastru, cu adaos de usturoi, rozmarin proaspăt și cimbru. Se servesc cu baghetă proaspătă.
Adăugat
250 MDL
/ 550/25 gr.Costiță la grătar, asezonată cu un amestec de piper și paprikă dulce.
Adăugat
220 MDL
/ 280/50 gr.Coaste de porc în glazură BBQ, servite cu cartofi.
Adăugat
290 MDL
/ 450/200 gr.Ruladă tradițională germană, gătită lent în bere Keller Holz Stout timp de 8 ore, cu mirodenii, având un gust plăcut de malț și o aromă de caramel. Se servește cu varză călită, merișoare dulci și muștar
Adăugat
410 MDL
/ 450/200 gr.Cârnăciori picanți din carne tocată de porc și vită. Se servesc cu cartofi zdrobiți.
Adăugat
160 MDL
/ 160/70 gr.Cârnăciori cu bacon și condimente. Se servesc cu cartofi zdrobiți. Porția include 2 cârnăciori.
Adăugat
160 MDL
/ 160/70 gr.Lulia de pui și miel servită pe focaccia cu sos Tzaziki, roșii cherry și coriandru.
Adăugat
160 MDL
/ 150/150 gr.Castraveți murați, roșii marinate, champignoni conservați, varză murată și ceapă verde.
Adăugat
110 MDL
/ 230 gr.Legume la grătar, asezonate cu condimente, servite cu iaurt grecesc și ulei aromatizat.
Adăugat
90 MDL
/ 250 gr.Porumb la grătar cu sos picant și Parmigiano.
Adăugat
90 MDL
/ 190/20 gr.Cartofi prăjiți, serviți cu smântână și mărar.
Adăugat
65 MDL
/ 270 gr.Mâncare din bucătăria franțuzească din cartofi tăiați în felii subțiri, copți în smântână de gătit și asezonați generos cu brânză Alpinella.
Adăugat
70 MDL
/ 170 gr.Blaturi pufoase și aromate cu miere, înmuiate într-o cremă delicată de smântână, cu nuci și vișine.
Adăugat
90 MDL
/ 140 gr.Espresso Cheesecake - cheesecake cu cafea, unde ingredientul de bază sunt buscuiții Oreo, ce se completează cu un strat fin de cremă de brânză și glazurată cu cremă de ciocolată.
Adăugat
115 MDL
/ 170/12 gr.2 rulouri de napolitană cu lapte condensat fiert.
Adăugat
95 MDL
/ 2 buc.Un deliciu ușor aerisit, format din blaturi subțiri și crocante înmuiate în custard.
Adăugat
95 MDL
/ 180 gr.Chifteluțe din piept de pui tocat, înăbușite în sos de smântână. Se servesc cu piure de cartofi.
Adăugat
90 MDL
/ 230/120 gr.File de pui pane prăjit în ulei.
Adăugat
90 MDL
/ 100/100 gr.Pârjoală suculentă de vită, câteva felii de roșii proaspete, castraveți marinați și o frunză crocantă de salată într-o chiflă brioche.
Adăugat
85 MDL
/ 230 gr.Penne colorate cu unt.
Adăugat
45 MDL
/ 130 gr.Bucăți fragede de file de pui pane auriu. Crocante și suculente în același timp.
Adăugat
60 MDL
/ 100 gr.Adăugat
50 MDL
/ 100/50 gr.Piure de cartofi cu unt.
Adăugat
50 MDL
/ 200 gr.Adăugat
35 MDL
/ 250 ml.Adăugat
35 MDL
/ 250 ml.Adăugat
45 MDL
/ 330 ml.Adăugat
75 MDL
/ 750 ml.Adăugat
60 MDL
/ 250 ml.Adăugat
130 MDL
/ 750 ml.Adăugat
60 MDL
/ 250 ml.Adăugat
80 MDL
/ 250 ml.Coșul Dvs. este umplut cu produse din alt restaurant:
E posibil de plasat comanda doar dintr-un restaurant.
Мы используем файлы cookie, разработанные нашими специалистами и третьими лицами, для анализа событий на нашем веб-сайте, что позволяет нам улучшать взаимодействие с пользователями и обслуживание. Продолжая просмотр страниц нашего сайта, вы принимаете условия его использования. Более подробные сведения см. в нашей политике обработки персональных данных