De la înființarea sa, în 1997, fabrica noastră de bere produce bere respectând tradițiile vechi de fabricare a berii naturale de calitate. Folosind malț premium german Weyermann și echipamentele de ultimă generație de la Caspary, producem bere artizanală de calitate superioară.

La noua fabrică de bere ultra-modernă Keller Holz, producătorii de bere profesioniști din Germania, Rusia, Moldova lucrează constant la elaborarea noilor rețete și creează zeci de stiluri originale, de autor, de bere artizanală pentru adevărații cunoscători ai acestei băuturi. Pentru a obține cele mai bune feluri de bere, folosim până la 10 soiuri diferite de malț și hamei din întreaga lume: Europa, SUA, Noua Zeelandă și chiar Australia.

Pentru a adăuga o aromă bogată de hamei anumitor tipuri de bere Keller Holz, hameiul este uscat cu ajutorul sistemului inovator HOPFI de la Caspary. În urma acestui proces, obținem o aromă intensă, prospătă de hamei, fără amărăciune suplimentară.

Echipamentul partenerului nostru german Caspary - cel mai mare furnizor mondial de echipamente și lider în tehnologiile de fabricare a berii - ne permite să automatizăm toate procesele și să le controlăm cât mai exact posibil.

Ne place ceea ce facem și putem afirma cu încredere: fiecare își poate găsi tipul preferat de bere artizanală Keller Holz, care va lăsa, cu siguranță, o amprentă în viața dumneavoastră.

Berărie
Слайд

Слайд

Слайд

Слайд

слайд
слайд
слайд
слайд

Contacte

Keller Holz Privatbrauerei

SRL:

Keller Holz Privatbrauerei

Adresa:

s. Budești, str. Traian 1/2, MD-4814, Moldova

Programul de lucru:

08:00-17:00

Telefon:

078 303 008

E-mail:

brewery@kh.md

Keller Holz Distributions

SRL:

Keller Holz Distributions

Adresa:

Moldova, mun. Chisinau, str. Alessandro Bernardazzi 60, of. 8

Programul de lucru:

09:00-17:00

Telefon:

078 303 005