Keller Holz

brew

Compania Kellers, înființată în 1997, este prima mini-berărie moldovenească care a deschis ușile lumii incredibile a fabricării berii artizanale și a oferit consumatorului local o bere de autor complet nouă, produsă conform celor mai avansate tehnologii.

În primăvara anului 2021, prin noua imagine a brandului Keller Holz, compania a lansat o nouă epocă a berii artizanale în Republica Moldova, ceea ce înseamnă calitate veritabilă, sortiment divers și promovarea largă a culturii consumului de bere. Datorită sprijinului companiei Caspary, cel mai mare producător mondial de echipamente și lider în tehnologia de fabricare a berii, am reușit să atragem investiții din Austria și am construit o fabrică nouă, ultra-modernă, în satul Budeşti – o zonă ecologică.

Cartea noastră de vizită a devenit o nouă locație  în centrul Chișinăului - Keller Holz Gastropub, care va combina perfect gastronomia selectă și berea artizanală de calitate.

Buticurile de bere Keller Holz sunt situate în toate sectoarele din Chișinău, iar vânzătorii au fost pregătiți și instruiți de către un somelier de bere. Pentru a-i garanta prospețimea și calitatea constantă, berea din buticuri este depozitată în camere frigorifice la o temperatură optimă.

Este greu să-ți imaginezi berea fără o mâncare delicioasă. Vă invităm să gustați cârnați artizanali, burgeri suculenți, wrap-uri delicioase, wok-uri picante și multe alte bucate  ale propriei noastre reţele de cafenele Wurst. Datorită echipamentelor profesionale, preparăm cârnați din carne naturală direct din fermă și coacem chifle în propria noastră brutărie, ceea ce înseamnă că garantăm calitate, gust excelent și bună dispoziție.

 
Картинка Картинка