Keller Holz Gastropub

Еste locul perfect pentru a savura adevărata bere artizanală și gastronomia selectă.

Programul de lucru:

11:00-23:00

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:30

Telefon pentru comenzi

068646646

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:30

Telefon pentru comenzi

068646646
Mai multe detalii

Telefon:

068 999 910

Programul de lucru:

11:00-22:00

Hummus cu falafel şi salată din roşii şi ardei chili

Hummus cu falafel şi salată din roşii şi ardei chili

Un aperitiv oriental clasic. Preparat în mod tradițional cu năut și tahini (pastă de susan), ulei de măsline și suc de lămâie cu adaos de condimente. Se servește cu salsa de roșii coapte, pătrunjel, ardei iute, nuci de pin și pita crocantă de casă. Deasupra se așază biluțele de falafel cu coriandru, usturoi și pătrunjel. Se asezonează cu ulei de măsline și suc de lămâie.

120 MDL

/ 250 gr.
buc.
Mousse de ficat de pui cu ceapă Cipollini și ciuperci

Mousse de ficat de pui cu ceapă Cipollini și ciuperci

Mousse fin pe bază de unt cu nucșoară, vermut și coniac. Servit cu ciuperci păstrăv de fag și Cipollini, ornat cu micro-verdețuri, ciuperci și ceapă.

105 MDL

/ 125 gr.
buc.
Forshmak din somon şi hering sărat ca acasă

Forshmak din somon şi hering sărat ca acasă

Aperitiv - pate de hering sărat ca acasă ușor și fin și sufleu de cartofi. Se servește cu somon, ceapă verde și capere. Se ornează cu o felie de ridiche și micro-verdețuri.

110 MDL

/ 120 gr.
buc.
Platou cu caşcaval

Platou cu caşcaval

Platou de cașcaval cu 3 tipuri de cașcavaluri: Fontal Alpinella, Fourme D'Ambert, Pecorino Tartufo. Se servește cu nuci chili, curmale și caise uscate. Se ornează cu crenguțe de mentă.

290 MDL

/ 150/150 gr.
buc.
Platou cu sardine şi somon sărat de casă

Platou cu sardine şi somon sărat de casă

Somonul se marinează ca acasă în sare, zahăr și citrice, sardine sărate ca acasă și servite cu unt asezonat cu ienibahar.

240 MDL

/ 160 gr.
buc.
Platou cu roast beef şi carne uscată

Platou cu roast beef şi carne uscată

Roast beef marinat în Worcestershire cu muștar și speck de porc afumat ca acasă. Speck - șuncă de porc crud-zvântată, asemănătoare cu Prosciutto, dar cu o aromă pronunțată de afumat. Noi păstrăm carnea 1,5 luni, apoi o afumăm aproximativ 20 de ore. Carnea este păstrată în ulei de măsline cu condimente și servită cu măsline iuți, ardei marinați și grissini crocante.

260 MDL

/ 300 gr.
buc.
Nuci, chili şi bacon

Nuci, chili şi bacon

Nuci, migdale, caju caramelizate cu zahăr de trestie şi cu adaos de bacon şi chili

90 MDL

/ 100 gr.
buc.
Conopidă Buffalo

Conopidă Buffalo

Conopidă crocantă în tempura și parmezan, bine prăjită în ulei. Se servește cu sos Dynamite, micro-verdețuri, ardei chili, ceapă roșie și verde.

95 MDL

/ 220 gr.
buc.
Chips cu sos Chili-Cheddar

Chips cu sos Chili-Cheddar

Chipsuri crocante de casă. Se servesc cu bacon și sos de cașcaval picant Chili-Cheddar. Se ornează cu micro-verdețuri

85 MDL

/ 110 gr.
buc.
Floare din ceapă crocantă

Floare din ceapă crocantă

O gustare originală în formă de floare realizată dintr-o ceapă întreagă. Ceapa se înmoaie într-un aluat de făină picant cu adaos de condimente, lapte și ouă, se prăjește bine în ulei și la servire se așază pe sos picant Dynamite. Gustarea este ornată cu ridichi, ardei chili și ceapă roșie.

95 MDL

/ 250 gr.
buc.
Creveţi tigru în crustă de bere cu cremă chili

Creveţi tigru în crustă de bere cu cremă chili

Creveții sunt prăjiți într-un aluat pe bază de bere Munich Helles și făină asezonată cu condimente. Se servește pe un sos picant de cremă-chili cu ulei de susan. Gustarea este decorată cu micro-verdețuri și felii de ridiche.

210 MDL

/ 200 gr.
buc.
Creveţi tigru în sos de usturoi

Creveţi tigru în sos de usturoi

Creveții sunt ușor prăjiți în ulei de măsline cu usturoi, cimbru și ardei iute. Apoi se adaugă vin alb, morcovi, roșii concasse, ulei de usturoi și creveții se înăbușă în sos pentru câteva minute. Se servesc cu sos de vin și crutoane crocante.

210 MDL

/ 210 gr.
buc.
Crispy Buffalo Wings

Crispy Buffalo Wings

Aripioarele de pui sunt prăjite bine în ulei și caramelizate într-un sos picant cremos de chili pe bază de unt de arahide, suc de lime și sos de chili. La servire, se presară cu alune zdrobite și ceapă verde.

115 MDL

/ 300 gr.
buc.
Bacon crocant cu cremă din parmezan şi crochete din caşcaval Dor Blue

Bacon crocant cu cremă din parmezan şi crochete din caşcaval Dor Blue

Feliile de bacon se prăjesc la foc rapid în Josper, se așază pe spuma cremoasă de parmezan și se servesc cu o biluță crocantă din cașcavaluri cu mucegai albastru. Deasupra se presară cu nuci caramelizate în sos chili cu bacon și micro-verdețuri.

100 MDL

/ 100 gr.
buc.
Salată Panzanella cu cremă de busuioc şi ricotta

Salată Panzanella cu cremă de busuioc şi ricotta

O salată ușoară de legume din mai multe tipuri de roșii, ardei dulci copți, ridichi, amestec de salată verde și pâine prăjită de casă. Se asezonează cu un sos rustic picant și este servită cu o cremă proaspătă de ricotta cu busuioc și pesto.

140 MDL

/ 250 gr.
buc.
Salată cu rață afumată, merișoare și caviar de rodie

Salată cu rață afumată, merișoare și caviar de rodie

Mix de frunze de salată verde cu citrice (lămâie și portocală), rață afumată fragedă, fenicul, caviar de rodie și merișoare în sirop de zahăr. Se asezonează cu dressing pe bază de miere, suc de lămâie și muștar.

170 MDL

/ 220 gr.
buc.
Salată verde cu creveţi şi parmezan

Salată verde cu creveţi şi parmezan

Creveții se prăjesc în ulei de măsline cu usturoi. Se așază pe un mix proaspăt de frunze de salată verde cu roșii, asezonat cu un sos fin de ulei de susan cu tahini și lemongrass, și se presară cu parmezan ras deasupra.

185 MDL

/ 210 gr.
buc.
Salată steak cu avocado, ricotta şi roşii cherry

Salată steak cu avocado, ricotta şi roşii cherry

Salată ușoară de roșii cherry proaspete, ceapă roșie, ardei iute și un amestec de frunze de salată verde, așezată pe dovlecei prăjiți cu cremă delicată de ricotta, asezonată cu oțet balsamic și suc de lămâie și servită cu roast beef suculent feliat, piure de avocado proaspăt și firimituri de nuci.

195 MDL

/ 230 gr.
buc.
Supă din fructe de mare din Marsilia

Supă din fructe de mare din Marsilia

Supa de fructe de mare din Marsilia - o supă originală de pește. Se prepară întotdeauna dintr-o cantitate mare de pește și fructe de mare (dorado, somon, creveți, midii, calamar) într-un bulion de pește picant cu roșii, șofran, cartofi, ardei iute și ierburi. Se servește cu pâine prăjită crocantă și sos Rouille pe bază de bulion de pește și maioneză de casă cu usturoi.

230 MDL

/ 250 gr.
buc.
Supă-cremă din broccoli și spanac

Supă-cremă din broccoli și spanac

Supă cremă de broccoli și spanac cu ulei de trufe echilibrată ca gust și foarte fină, pe bază de smântână de gătit cu adaos de parmezan. Se servește cu grissini de casă.

85 MDL

/ 300 gr.
buc.
Borș cu chifle

Borș cu chifle

Borș clasic bogat, servit cu gogoși cu usturoi, untură parfumată și ardei roșu.

90 MDL

/ 350/100 gr.
buc.
Șurpa din miel

Șurpa din miel

Shurpa este o supa parfumata de miel, cartofi si morcovi tocati grosier, cu o mare varietate de condimente, coriandru si lamaie.

110 MDL

/ 350 gr.
buc.
Caracatiţă coaptă pe cărbune cu legume

Caracatiţă coaptă pe cărbune cu legume

Tentaculele de caracatiță sunt marinate în ierburi și se prăjesc rapid la foc deschis cu roșii cherry, morcovi, păstârnac și sparanghel. Se servesc cu sos aromat Chimichurri din ierburi, usturoi, ardei chili si ulei de măsline.

450 MDL

/ 220/50 gr.
buc.
Sote din fructe de mare

Sote din fructe de mare

Delicat sotat pe vin alb cu abundenta de fructe de mare (midii, creveti, calamari, scoici, calamar) cu adaos de cimbru, usturoi si legume.

310 MDL

/ 400/30 gr.
buc.
File dorado cu spanac și sos de lămâe

File dorado cu spanac și sos de lămâe

Două fileuri fragede de dorado servite pe un pat de spanac cu sos de cremă de lămâie.

310 MDL

/ 270 gr.
buc.
Steak de somon cu salsa de legume

Steak de somon cu salsa de legume

Steak-ul de somon în formă de potcoavă este marinat în sos aromat Chimichurri, prăjit pe cărbuni deschiși și servit cu salsa de legume din roșii, ardei dulci și iuți, ceapă roșie și verdeață.

365 MDL

/ 240/30 gr.
buc.
Pulpă de rață confi cu piureu de cartofi sos Noilly Prat

Pulpă de rață confi cu piureu de cartofi sos Noilly Prat

Pulpă de rață confit foarte fragedă (confit - metodă de gătire: fierberea lentă a produsului, cufundat complet în grăsime sau ulei la temperatură scăzută). Este servită pe o pernă fină de piure de cartofi, cu sos Noilly Prat și o crenguță de cimbru. Sosul Noilly Prat este preparat din vermut alb, zahăr din trestie și condimente.

290 MDL

/ 180/160 gr.
buc.
Pulpă de miel înăbuşită în vin roşu cu piure de cartofi

Pulpă de miel înăbuşită în vin roşu cu piure de cartofi

Pulpa de miel se înăbușă mult timp într-un sos de vin roșu cu ceapă, morcovi, roșii decojite, un amestec de ardei și ierburi. Se servește cu piure cremos fin și sos de roșii cu vin și cu legume.

490 MDL

/ 320/180 gr.
buc.
Costiţe de porc BBQ

Costiţe de porc BBQ

Costițe de porc suculente marinate într-un amestec de condimente aromate cu usturoi, muștar, paprika și unt, prăjite în Josper pe cărbuni deschiși. Se servește cu picături de muștar și micro-verdețuri.

210 MDL

/ 300 gr.
buc.
Rasol de porc afumată ca acasă cu cartofi copţi în sare

Rasol de porc afumată ca acasă cu cartofi copţi în sare

Rasolul de porc se înăbușă câteva ore în bere, după care se pune la afumat. La servire se coace până se rumenește pe cărbuni deschiși și se servește cu broccoli și cartofi copți în sare.

430 MDL

/ 800/300 gr.
buc.
Piept de rață cu sparanghel, varză Bruxelles și piureu de curmale

Piept de rață cu sparanghel, varză Bruxelles și piureu de curmale

Balansează pe contrastul gusturilor de sărat și dulce, dezvăluind delicat suculența și gustul bogat al pieptului moale de rață. Se servește cu varză de Bruxelles, păstârnac, sparanghel, morcovi și cremă de curmale. Sos pe farfurie: Noilly Prat.

350 MDL

/ 200/130 gr.
buc.
Costiţe de miel cu sos de smochine şi broccoli

Costiţe de miel cu sos de smochine şi broccoli

Cotlet de miel cu legume (morcovi, păstârnac, broccoli, usturoi, cimbru). Se servește cu cremă de țelină și sos de smochine.

350 MDL

/ 360 gr.
Cârnaţi Currywurst

Cârnaţi Currywurst

Cârnăciori de pui cu mozzarella și curry. Se servesc cu cartofi zdrobiți.

150 MDL

/ 150/70 gr.
buc.
Cârnaţi Nürnberger

Cârnaţi Nürnberger

Cârnăciori de porc cu paprika afumată. Se servesc cu cartofi zdrobiți.

150 MDL

/ 150/70 gr.
Cârnaţi Thüringen

Cârnaţi Thüringen

Cârnăciori din carne tocată de vită și porc. Se servesc cu cartofi zdrobiți.

150 MDL

/ 180/70 gr.
buc.
Bratwurst de pui

Bratwurst de pui

Cârnăciori de pui cu ceapă verde și ierburi. Se servesc cu cartofi zdrobiți.

150 MDL

/ 160/70 gr.
Bratwurst de curcan

Bratwurst de curcan

Cârnăciori de curcan cu ierburi și condimente.

150 MDL

/ 160/70 gr.
buc.
Bratwurst de porc

Bratwurst de porc

Cârnaţi cu speck de porc şi condimente

150 MDL

/ 160/70 gr.
buc.
Burger de vită pe chiflă brioche de casă

Burger de vită pe chiflă brioche de casă

Pârjoală de vită, chiflă moale, sos burger (sos chili, sos de soia, maioneză de casă pe bază de muștar, suc de lămâie, oțet, unt și ou), sos Chili-Cheddar (cașcaval Cheddar, smântână de gătit, cremă de brânză, adjikă, unt, paprika), roșii, salată verde, castraveți marinați, ceapă. Burgerul este servit cu cartofi pai și sos picant Dynamite.

210 MDL

/ 400/100 gr.
Burger cu carne de curcan

Burger cu carne de curcan

Chiflă brioche, carne de curcan, sos Chili-Cheddar, sos burger, roșii, castraveți murați, ceapă crocantă, salată verde. Burgerul este servit cu cartofi pai și sos picant Dynamite.

210 MDL

/ 350/100 gr.
buc.
Fri din cartofi dulce

Fri din cartofi dulce

Cartofi dulci (batat) prăjiți bine în ulei și serviți cu sos Dynamite.

75 MDL

/ 100 gr.
buc.
Legume la grătar

Legume la grătar

Dovleceii, vinetele, ardeii, ceapa roșie, ciupercile și roșiile sunt coapte la grătar cu ierburi aromatice, piper și sare

75 MDL

/ 200 gr.
buc.
Cartofi în sare copţi pe cărbuni

Cartofi în sare copţi pe cărbuni

Cartofii se fierb, apoi sunt copți pe cărbuni, serviți cu o crenguță de cimbru.

60 MDL

/ 200 gr.
buc.
Sparanghel cu broccoli în sos cremos cu bacon

Sparanghel cu broccoli în sos cremos cu bacon

Sparanghelul se prăjește în ulei de măsline cu usturoi, broccoli se blanșează. Legumele se servesc cu sos de cașcaval cu mucegai albastru și bacon crocant

160 MDL

/ 160 gr.
Spanac cu usturoi şi parmezan

Spanac cu usturoi şi parmezan

Spanacul se înăbușă în vin alb cu usturoi. La servire se presară cu parmezan.

95 MDL

/ 120 gr.
buc.
Pasta

Pasta

Spaghetele se fierb în apă și se asezonează cu sare și unt.

60 MDL

/ 160 gr.
buc.
Fondant cu îngheţată de vanilie

Fondant cu îngheţată de vanilie

Fondant de ciocolată - un desert clasic franţuzesc preparat din pandişpan de ciocolată, cu crustă fermă şi un centru lichid. Se serveşte cu o lingură de îngheţată de vanilie pe praline de nucă, sos de caramel şi trufă de ciocolată.

105 MDL

/ 170 gr.
buc.
Tarte Tatin de mere cu îngheţată de vanilie

Tarte Tatin de mere cu îngheţată de vanilie

Tarte Tatin este un tip de tartă răsturnată cu mere. Merele tăiate felii sunt caramelizate, apoi sunt acoperite cu un capac subţire de foitaj de casă şi se coc la cuptor. Se serveşte cu fructe de pădure proaspete, o bilă de îngheţată şi sos de caramel.

120 MDL

/ 350 gr.
buc.
Prăjitură Pavlova cu fructe de pădure şi cremă

Prăjitură Pavlova cu fructe de pădure şi cremă

Este un desert uşor şi aerat din bezea crocantă şi umplutură de cremă fiartă. Se serveşte cu felii de căpşuni coapte, acoperită cu sos Coulis şi o bilă de sorbet de fructe de pădure pe crumble de bezea.

130 MDL

/ 240 gr.
buc.
Cheesecake din ciocolată şi caramelă

Cheesecake din ciocolată şi caramelă

Un cheesecake delicat, cu o textură mătăsoasă de cremă de brânză şi ciocolată, copt pe un blat de negresă de ciocolată. Se serveşte cu fructe de pădure proaspete şi sos de caramel.

120 MDL

/ 150 gr.
buc.
Profiteroles Baileys

Profiteroles Baileys

Profiterole pufoase umplute cu cremă delicată, turnate cu sos de ciocolată pe bază de lichior cremos Baileys.

105 MDL

/ 170 gr.
buc.
Dunkel

Dunkel

ABV 5,6% / IBU 19 / OG 13 / EBC 33

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
Landbier

Landbier

ABV 4,3% / IBU 9 / OG 10 / EBC4

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
Barrel Aged Barley Wine

Barrel Aged Barley Wine

ABV 14% / IBU 50 / OG 33 / EBC 42

85 MDL

/ 330 ml.
buc.
Vienna Lager

Vienna Lager

ABV 5,6%, IBU 14, OG 13, EBC 13

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Weissbier

Weissbier

ABV 5,0%, IBU 6, OG 12, EBC 6

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
Pilsner

Pilsner

ABV 5,6%, IBU 33, OG 13, EBC 7

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Munich Helles

Munich Helles

ABV 4,7%, IBU 12, OG 11, EBC 6

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
IPA

IPA

ABV 6,1%, IBU 50, OG 14, EBC 11

70 MDL

/ 500 ml.
buc.
Belgian Blonde

Belgian Blonde

ABV 6,5%, IBU 20, OG 15, EBC 20

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Kölsh

Kölsh

ABV 5,6%, IBU 17, OG 13, EBC 5

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Alkoholfrei

Alkoholfrei

ABV <0,5%, IBU 25, OG 6,5, EBC 8

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Russian Imperial Stout

Russian Imperial Stout

ABV 10%, IBU 54, OG 23, EBC 98

105 MDL

/ 500 ml.
buc.
Peach Milkshake IPA

Peach Milkshake IPA

ABV 5,1%, IBU 30, OG 15

75 MDL

/ 500 ml.
buc.