пиво

TRIPEL

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

9.0 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

30

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

20 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

11

Tripel - un stil de bere belgiană blondă tare, cu o aromă de hamei simțitoare. Spre deosebire de majoritatea tipurilor de bere cu tărie ridicată, Triple este destul de sec și cu corp ușor, ceea ce contribuie la consumare ușoară a acestuia. În aromă se remarcă tonuri de mirodenii și fructe tipice stilurilor belgiene, precum și hamei ierbos cu o amărăciune pronunțată.