пиво

ALKOHOLFREI

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

<0.5 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

25

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

6.5 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

8

Bere fără alcool, preparată prin fermentație naturală, cu utilizare de drojdie specială cu grad scăzut de fermentație, hamei Cascade în versiune germană și, pentru o aromă complexă, un amestec de malț blond și mai multe malțuri speciale. Aroma conține note caracteristice florale și de mirodenii ușor de recunoscut, gust dulce de malț, potrivit de amăruie și cu tentă opacă de hamei.