пиво

Barrel Aged Barley Wine

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

14 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

50

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

33 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

42

Barley Wine, un stil englezesc maturat într-un butoi de divin moldovenesc. Clasicul Barley Wine are o aromă distinctă de malț și un corp dens și adânc, cu o senzație de încălzire alcoolică și un caracter ușor fructat sau de hamei. Maturarea în butoaie complică gustul și aroma Barley Wine, adăugând o ușoară aciditate și asocieri cu băutura conținută în butoiul anterior.
Barley Wine – un stil englezesc tare de bere în care cuvântul "wine" (vin) nu se referă la materia primă folosită, ci la conținutul neobișnuit de ridicat de alcool al berii.