пиво

BLANCHE

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

5.0 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

8

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

12 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

2

Blanche înseamnă "alb" în franceză, iar această marcă belgiană este într-adevăr foarte deschisă. Culoarea albă este obținută prin adăugarea unor cantități mari de grâu nemalțificat, caracteristic acestui stil, iar coriandrul și coaja de portocală sunt, de asemenea, adăugate în mod tradițional în timpul preparării pentru a conferi acestei beri o aromă intensă. Rezultatul este o bere ușoară de vară, cu un corp plăcut și moale și o aromă condimentată, de citrice.