пиво

ENOBIER

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

9.0 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

6

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

20 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

5

Un stil de bere hibrid de la Keller Holz, care include în sine tehnologii din domeniul vinificației și producerii berii. Pentru fabricarea stilului Enobier au fost folosiți struguri autohtoni și must de bere. Pentru prima dată, stilul a fost produs din soiul de struguri Feteasca regală, recolta anului 2022.