пиво

RED RYE ALE

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

6.1 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

28

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

14 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

22

Denumirea "Red Rye Ale" vorbește de la sine. Aceasta este o bere de culoare roșie, la care se adaugă malț de secară. Echilibrul acestei beri îl conferă malțul, iar gustul și aroma pâinii de secară se completează cu note de caramel, malț prăjit și accente picante de hamei german, Taurus. Red Rye Ale este corpolent, fin și ușor carbonizat, ceea ce îi accentuează caracterul de malț.