пиво

WEISSBIER

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

5.0 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

6

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

12 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

6

Weissbier este o bere de grâu bavareză tradițională cu cel puțin 50% malț de grâu. Foarte revigorantă, blondă, cu carbonatare ridicată, ce creează o senzație de porozitate în gură și nuanţe ușoare de banană și cuişoare în final. Va completa perfect salatele ușoare, brânzeturile, fructele și preparatele din fructe de mare. Și spre deosebire de aromele picante și intense, Weissbier va contribui ca receptorii să transmită la creier senzația de calmitate.