пиво

WEIZENBOCK

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

7 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

12

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

16 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

12

Weizenbock este o versiune mai densă și mai tare a tradiționalei beri de grâu Weissbier. Are un corp dens și plin, cu o textură catifelată, iar aroma este dominată de banane coapte, condimente și o crustă de baghetă rumenită. Weizenbock are o aromă corpolentă, profund malțață, dulce și echilibrată de o ușoară amărăciune.