Keller Holz Gastropub

Еste locul perfect pentru a savura adevărata bere artizanală și gastronomia selectă.

Programul de lucru:

11:00-22:00

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:30

Телефон для заказов

068646646

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:30

Телефон для заказов

068646646
Mai multe detalii

Telefon:

068 999 910

Programul de lucru:

11:00-22:00

Conopidă Buffalo

Conopidă Buffalo

Conopidă crocantă în tempura de parmezan şi făină, bine prăjită în ulei, servită cu sos Dynamite, ardei chili, ceapă roşie şi verde.

65 MDL

/ 220 gr.
Chili cheddar chipsuri de cartofi

Chili cheddar chipsuri de cartofi

Cartofi pai de casă cu bacon şi sos picant de brânză Cheddar

55 MDL

/ 110 gr.
Floare din ceapă crocantă

Floare din ceapă crocantă

O gustare originală în formă de floare, realizată dintr-o ceapă întreagă bine prăjită în ulei. La servire, aceasta este aşezată pe sosul picant Dynamite şi decorată cu ridichi, ardei chili şi ceapă roşie.

60 MDL

/ 250 gr.
Creveţi tigru în crustă de bere cu cremă chili

Creveţi tigru în crustă de bere cu cremă chili

O gustare caldă din creveţi prăjiţi în aluat din bere brună şi făină cu mirodenii, servită cu cremă picantă de ardei chili, preparată cu sos picant, ulei de susan şi ardei Kapia.

160 MDL

/ 200 gr.
Creveţi tigru în sos de usturoi

Creveţi tigru în sos de usturoi

Creveţii sunt uşor prăjiţi în ulei de măsline cu usturoi, cimbru şi ardei chili. Ulterior, se adaugă vin alb, morcovi, concassé de roşii şi ulei de usturoi, şi creveţii se înăbuşă în sos timp de câteva minute. Se servesc cu sos de vin şi crutoane crocante.

190 MDL

/ 230 gr.
Aripioare de pui Buffalo

Aripioare de pui Buffalo

Aripioare de pui bine prăjite în ulei şi caramelizate într-un sos picant cremos de chili pe bază de unt de arahide, suc de lămâie şi sos de chili. La servire, se presară cu alune zdrobite şi ceapă verde.

95 MDL

/ 300 gr.
Bacon crocant cu cremă din parmezan şi crochete din caşcaval Dor Blue

Bacon crocant cu cremă din parmezan şi crochete din caşcaval Dor Blue

Feliile de bacon se prăjesc la foc rapid în Josper, se aşează pe o spumă cremoasă de parmezan şi crochete crocante de caşcaval Dor Blue. Deasupra se presară cu nuci, caramelizate în sos de ardei chili şi bacon.

75 MDL

/ 75 gr.
Salată Panzanella cu cremă de busuioc şi ricotta

Salată Panzanella cu cremă de busuioc şi ricotta

O salată uşoară de legume din mai multe tipuri de roşii, ardei dulci la grătar, ridichi, salată mixtă şi crutoane din pâine de casă, cu un dressing rustic picant, servită cu cremă proaspătă de ricotta cu busuioc şi pesto.

110 MDL

/ 280 gr.
Salată Fromage blanc cu chia şi roşii proaspete

Salată Fromage blanc cu chia şi roşii proaspete

O salată uşoară cu brânză Ricotta de casă cu suc de lămâie şi seminţe de Chia, roşii proaspete, frunze de salată, asezonată cu spumă de smântână şi presărată cu nuci Pecan.

110 MDL

/ 250 gr.
Salată verde cu creveţi, sparanghel şi parmezan

Salată verde cu creveţi, sparanghel şi parmezan

Creveţii şi sparanghelul sunt prăjiţi în ulei de măsline cu usturoi şi apoi aşezaţi peste un pat de frunze proaspete de salată şi roşii, asezonaţi cu un dressing uşor din ulei de susan cu Tahini şi lămâie şi presăraţi cu parmezan ras.

150 MDL

/ 260 gr.
Salată steak cu avocado, ricotta şi roşii cherry

Salată steak cu avocado, ricotta şi roşii cherry

O salată uşoară de roşii cherry proaspete, ceapă roşie, ardei chili şi salată mixtă, aşezată pe un strat de dovlecei la grătar cu o cremă delicată de Ricotta, asezonată cu oţet balsamic şi suc de lămâie şi servită cu felii suculente de friptură de vită, piure proaspăt de avocado şi crumble de nuci.

140 MDL

/ 230 gr.
Supă de ciuperci şi pui

Supă de ciuperci şi pui

Supă bogată de ciuperci preparată pe bază de bulion de pui şi 5 tipuri de ciuperci (păstrăv de fag, champignon, shiitake, ciupercă de lemn şi hribi), carne de pui, orz perlat şi verdeaţă. Se serveşte cu crutoane crocante.

55 MDL

/ 300 gr.
Supă din fructe de mare din Marsilia

Supă din fructe de mare din Marsilia

Supa de Marsilia sau Bouillabaisse este o supă tradiţională provensală de peşte. Este întotdeauna gătită cu o cantitate mare de peşte şi fructe de mare (doradă, somon, creveţi, midii, sepie) în bulion picant de peşte, cu roşii, şofran, cartofi, ardei chili şi verdeaţă. Se serveşte cu crutoane crocante şi sos Rouille pe bază de bulion de peşte şi maioneză de casă cu usturoi.

160 MDL

/ 350 gr.
Gulaş de vită

Gulaş de vită

O supă ungurească densă, picantă, cu gust bogat, de culoare roşie aprinsă, gătită pe bază de bulion de vită cu bucăţi mari de carne, roşii, coriandru aromat şi multă paprika (ardei gras), atât proaspătă, cât şi uscată.

55 MDL

/ 300 gr.
Fettuccine de casă cu cremă de foie gras şi trufe

Fettuccine de casă cu cremă de foie gras şi trufe

Fettuccine de casă preparate din făină grosieră Semolina, ulei de măsline şi gălbenuş de ou, asezonate cu un sos pe bază de unt cu nucşoară, parmezan şi pastă de trufe. Se servesc cu cremă de Foie-Gras cu coniac şi vin de Porto.

150 MDL

/ 180 gr.
Spaghete cu fructe de mare în sos roze

Spaghete cu fructe de mare în sos roze

Fructele de mare (sepia baby, creveţi, midii, caracatiţă) sunt gătite într-un sos rosé pe bază de vin alb, brânză mascarpone, roşii decojite şi busuioc proaspăt. Spaghetele fierte al dente se adaugă în sos şi se fierb la foc mic până sunt fierte bine. Se servesc presărate cu parmezan ras.

240 MDL

/ 260 gr.
Ravioli cu ricotta, spanac şi roşii zvântate

Ravioli cu ricotta, spanac şi roşii zvântate

Ravioli umplute cu spanac suculent şi cremă de ricotta sunt fierte al dente, apoi sunt adăugate în sosul cremos cu spanac şi trufe şi se mai gătesc cîteva minute. Se servesc cu busuioc proaspăt, parmezan ras şi felii de trufe.

120 MDL

/ 230 gr.
Ravioli cu raţă confi şi ricotta

Ravioli cu raţă confi şi ricotta

Ravioli umplute cu carne confiată de raţă tocată mărunt, cu ricotta, parmezan şi verdeaţă sunt fierte al dente, apoi sunt adăugate în sosul Demi-glace cu ciuperci, anghinare, sparanghel, usturoi şi măsline Kalamata şi se mai gătesc cîteva minute. Se servesc cu roşii zvîntate, busuioc proaspăt şi parmezan ras.

150 MDL

/ 240 gr.
Fructe de mare în sos Velouté

Fructe de mare în sos Velouté

Creveţii, caracatiţa, sepia şi midiile sunt gătite în sosul Velouté şi vin alb cu usturoi, roşii zvîntate, mascarpone şi cimbru. Apoi se adaugă pasta niocchi din Ricotta cu parmezan şi se fierb la foc mic până când sunt bine gătite. Se servesc cu spumă cremoasă de parmezan şi cremă de busuioc.

250 MDL

/ 260 gr.
File de doradă cu tartar de vinete la grătar

File de doradă cu tartar de vinete la grătar

Două jumătăţi de file de doradă se prăjesc pe cărbune şi se aşează sub formă de sandwich. Umplutura este un tartar delicat de vinete coapte pe cărbuni cu roşii, verdeaţă, usturoi şi brânză Feta.

260 MDL

/ 250 gr.
Steak de somon cu salsa de legume

Steak de somon cu salsa de legume

Seatk-ul de somon este marinat în sosul aromat Chimichurri, prăjit pe cărbuni şi servit cu salsa de legume din roşii, ardei dulci şi iuţi, ceapă roşie şi verdeaţă.

280 MDL

/ 270 gr.
Caracatiţă coaptă pe cărbune cu legume

Caracatiţă coaptă pe cărbune cu legume

Tentaculele de caracatiţă sunt marinate în ierburi şi se prăjesc rapid la foc deschis cu roşii cherry, morcovi, păstârnac şi sparanghel. Se servesc cu sos aromat Chimichurri preparat din ierburi, usturoi, ardei chili şi ulei de măsline.

330 MDL

/ 270 gr.
Filet mignon cu spanac, Dauphinois de rădăcinoase şi sos Merlot

Filet mignon cu spanac, Dauphinois de rădăcinoase şi sos Merlot

Filet mignon fraged se prăjeşte în Josper, de preferinţă Medium, şi se serveşte cu sos caramelizat Merlot din vin roşu cu Demi-glace. Se gratinează cu Dauphinois de rădăcinoase cu cremă de ţelină şi spanac înăbuşit cu usturoi.

250 MDL

/ 330 gr.
Mozaic de file de viţel şi raţă cu rădăcinoase confiate

Mozaic de file de viţel şi raţă cu rădăcinoase confiate

Mozaic de file fraged de viţel şi de raţă cu rozmarin şi usturoi, gătit în sous vide, apoi uşor prăjit la grătar în Josper pînă la Medium. Se serveşte cu Foie-gras, cremă de cartofi dulci, broccoli la grătar şi sos dulce de şalotă cu vin roşu, ceapă şi Demi-glace.

280 MDL

/ 350 gr.
Pulpă de miel înăbuşită în vin roşu cu piure de cartofi

Pulpă de miel înăbuşită în vin roşu cu piure de cartofi

Şniţelul de miel este înăbuşit într-un sos de vin roşu cu ceapă, morcovi, roşii decojite, diverse tipuri de ardei şi ierburi aromatice. Se serveşte cu piure delicat şi cremos de cartofi şi sos de roşii şi vin cu legume.

320 MDL

/ 500 gr.
Pui BBQ în sos chimichurri

Pui BBQ în sos chimichurri

Şoldurile de pui dezosate sunt marinate în ierburi Chimichurri şi prăjite pe cărbune în Josper. Se servesc cu o salată mixtă picantă.

120 MDL

/ 270 gr.
Rasol de porc afumată acasă, cu cartofi copţi în sare

Rasol de porc afumată acasă, cu cartofi copţi în sare

Ciolanul de porc se înăbuşă în bere brună timp de câteva ore, apoi se pune la afumat. Înainte de a fi servit, se prăjeşte pe cărbuni până se obţine crusta crocantă şi se serveşte cu broccoli la grătar şi cartofi copţi în sare.

380 MDL

/ 1100 gr.
Costiţe de porc BBQ

Costiţe de porc BBQ

Costiţele suculente de porc marinate în condimente aromate cu usturoi şi paprika picantă sunt prăjite pe cărbune în Josper. Se servesc cu cartofi copţi în sare, muştar picant şi glazură de mere dulce-acrişoară.

180 MDL

/ 430 gr.
Cowboy

Cowboy

O altă denumire a acestui antricot este "Bone-in Ribeye". Este fraged şi suculent datorită unei porţiuni de coastă, care îi redă şi mai multă savoare.

90 MDL

/ 100 gr.
Porterhouse

Porterhouse

Este un antricot clasic de calitate superioară care combină două tipuri de carne foarte diferite: New York aromat şi Filet mignon fraged, separate de un T-bone.

90 MDL

/ 100 gr.
T-bone

T-bone

T-bone este un antricot clasic masculin. La fel ca şi Porterhouse, combină două tipuri de carne: Filet mignon fraged şi New York suculent. Diferenţa faţă de Porterhouse este mărimea mai mică a Filet mignon. Denumirea se datorează aspectului osului.

90 MDL

/ 100 gr.
Tomahawk

Tomahawk

Este un antricot cu coasta întreagă. Osul este curăţat de carne şi grăsime, ceea ce îl face să arate ca un mâner, iar carnea seamănă cu lama unui tomahawk indian.

90 MDL

/ 100 gr.
Burger de vită pe chiflă brioche de casă

Burger de vită pe chiflă brioche de casă

180 MDL

/ 500 gr.
Burger cu carne de curcan rupt şi ceapă crocantă

Burger cu carne de curcan rupt şi ceapă crocantă

160 MDL

/ 450 gr.
Cârnaţi Currywurst

Cârnaţi Currywurst

Cârnaţi de pui cu mozzarella şi curry

120 MDL

/ 220 gr.
Cârnaţi Nürnberger

Cârnaţi Nürnberger

Cârnaţi de porc cu paprika afumată

120 MDL

/ 220 gr.
Cârnaţi Thüringen

Cârnaţi Thüringen

Cârnaţi din carne tocată de vită şi porc

120 MDL

/ 250 gr.
Bratwurst de pui

Bratwurst de pui

Cârnaţi de pui cu ceapă verde şi verdeaţă

120 MDL

/ 230 gr.
Bratwurst de curcan

Bratwurst de curcan

Cârnaţi de curcan cu verdeaţă şi condimente

120 MDL

/ 230 gr.
Bratwurst de porc

Bratwurst de porc

Cârnaţi cu speck de porc şi condimente

120 MDL

/ 230 gr.
Cartofi dulci (batat) pai prăjiţi

Cartofi dulci (batat) pai prăjiţi

50 MDL

/ 100 gr.
Cartofi în sare copţi pe cărbuni

Cartofi în sare copţi pe cărbuni

50 MDL

/ 200 gr.
Legume la grătar

Legume la grătar

Vinete, dovlecei, ardei graşi, roşii proaspete, champignon, ceapă roşie şi păstrăv de fag.

50 MDL

/ 140 gr.
Sparanghel cu broccoli

Sparanghel cu broccoli

Sparanghelul de prăjeşte în ulei de măsline cu usturoi, broccoli se blanşează. La servire, se adaugă bacon crocant şi sos de brânză albastră.

75 MDL

/ 220 gr.
Spanac cu usturoi şi parmezan

Spanac cu usturoi şi parmezan

Spanacul se înăbuşă în vin alb cu usturoi. Se serveşte presărat cu parmezan.

70 MDL

/ 120 gr.
Cartofi pai cu sos

Cartofi pai cu sos

50 MDL

/ 100 gr.
Fondant cu îngheţată de vanilie

Fondant cu îngheţată de vanilie

Fondant de ciocolată - un desert clasic franţuzesc preparat din pandişpan de ciocolată, cu crustă fermă şi un centru lichid. Se serveşte cu o lingură de îngheţată de vanilie pe praline de nucă, sos de caramel şi trufă de ciocolată.

80 MDL

/ 170 gr.
Pavlova cu fructe de pădure şi cremă fiartă

Pavlova cu fructe de pădure şi cremă fiartă

Este un desert uşor şi aerat din bezea crocantă şi umplutură de cremă fiartă. Se serveşte cu felii de căpşuni coapte, acoperită cu sos Coulis şi o bilă de sorbet de fructe de pădure pe crumble de bezea.

95 MDL

/ 240 gr.
Cheesecake din ciocolată şi caramelă

Cheesecake din ciocolată şi caramelă

Un cheesecake delicat, cu o textură mătăsoasă de cremă de brânză şi ciocolată, copt pe un blat de negresă de ciocolată. Se serveşte cu fructe de pădure proaspete şi sos de caramel.

80 MDL

/ 150 gr.
Tartă cu lămâie

Tartă cu lămâie

Blat delicat de pandişpan cu umplutură de cremă de unt, coajă de lămâie şi suc de lămâie. Înainte de a fi servit, desertul este acoperit cu o cremă fiartă de albuşuri.

80 MDL

/ 220 gr.