пиво

BALTIC PORTER

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

9.0 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

30

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

20 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

60

Bere de un maro închis bogat, cu o textură catifelată, aromă ușoară de ciocolată, note de caramel închis și nuanțe de dulceag vizibile. Versiunea baltică se deosebește de porterul tradițional prin densitatea și tăria crescută, precum și prin utilizarea drojdiei de fermentație joasă, care îi face aroma de malț mai curată. La încălzire în buchet, se pot observa note de fructe negre uscate si castane coapte.