пиво

RAUCHBIER

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

6.5 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

24

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

15 °P

EBC
EBC = (European Brewing Convention) - standarde de fabricare a berii la nivel european, care sunt stabilite prin convenția berarii europene. Această abreviere se referă în principal la intensitatea culorii malțului.

41

Rauchbier – o bere cu un parfum intens și inconfundabil de malț afumat. Capitala mondială a berii afumate este, fără îndoială, orașul german Bamberg, unde încă mai există berării care produc exclusiv bere afumată. În acest oraș se află și furnizorul nostru de malț, compania Weyermann. Versiunea noastră de bere afumată a fost dezvoltată împreună cu maestrul berar al companiei Weyermann, bazându-se pe o rețetă care a câștigat deja mai multe premii internaționale. Aceasta se bazează pe malț premium, afumat pe așchii de fag. În berea finală, aroma de fum se împletește armonios cu notele de malț prăjit, caramel și nuanțe de prună uscată, corpul robust de malț și dulceața plăcută, în combinație cu hameiul condimentat, completează perfect experiența.