пиво

STRAWBERRY MILKSHAKE

ABV
ABV = Alcool după volum. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai mare conținutul de alcool al băuturii.

5.6 %

IBU
IBU = Unități internaționale de amărăciune. Aceasta este o scară a amărăciunii de la 0 la 100. Amărăciunea este percepută diferit de diferite persoane, dar numărul IBU arată direcția generală: cu cât IBU este mai mare, cu atât mai multă amărăciune.

10

OG
OG = Gravitația originală - gravitația berii. Este indicat sub forma unui număr de trei sau patru cifre, prin care amatorii determină dacă berea este densă sau nu.

15 °P

Milkshake este un stil de bere născut din aspirația berarilor artizani din SUA de a folosi noi ingrediente în producerea berii. Lactoza, un zahăr din lapte care nu este fermentat de drojdie, este folosită pentru a crea o bere care seamănă cu un milkshake ca gust și consistență. Lactoza creează o senzație moale, învăluitoare și oferă dulceață. Alte adaosuri evidente la berea Milkshake sunt diverse fructe. Strawberry Milkshake de la Keller Holz este un tip de bere cu adaos de lactoză și căpșuni moldovenești coapte.