11:00-22:00
11:00-21:30
11:00-21:30
11:00-23:00
Limbă de vită fiartă, servită cu un sos picant de hrean, castraveți murați și pesmeți.
Adăugat
120 MDL
/ 160 gr.Olivier cu castraveți proaspeți, mazăre, pastrama de curcan și castraveți zdrobiți.
Adăugat
110 MDL
/ 270 gr."Șuba" clasică cu hering. Asezonată cu maioneză și servită cu icre roșii.
Adăugat
110 MDL
/ 300 gr.Pulpă de iepure sous-vide, așezată pe o pernă de orzo cu unt și ciuperci.
Adăugat
290 MDL
/ 360 gr.Piept de rață condimentat cu amestec de piper, așezat pe piure de kaki, cu suc de ananas și frișcă. La servire, felul este completat cu sos de vișine.
Adăugat
250 MDL
/ 250/80 gr.Profiterole delicate cu cremă de patiserie, glazurate cu ciocolată neagră.
Adăugat
95 MDL
/ 165 gr.Tartă cu cremă de ciocolată albă și mentă. Se servește cu kaki.
Adăugat
90 MDL
/ 115 gr.Pizza Four Cheeses se deosebește printr-o gamă uimitoare de arome din cașcavaluri precum: Dor bleu, Brie, Gouda și Mozzarella. Sos cremos.
Adăugat
160 MDL
/ 510 gr.Pizza cu prosciutto Alpegio, roșii cherry, rucola proaspătă, parmezan și mozzarella. Sos de roșii.
Adăugat
170 MDL
/ 570 gr.Pizza cu pui sous vide, porumb, ardei dulce și mozzarella. Sos de roșii.
Adăugat
140 MDL
/ 580 gr.Pizza cu somon gravlax și creveți tigru, sos Bianco, rucola proaspătă, brânză mozzarella, capere și coajă de lămâie. Sos cremos.
Adăugat
240 MDL
/ 620 gr.Pizza cu șuncă, măsline și ceapă roșie. Sos de roșii.
Adăugat
160 MDL
/ 590 gr.Pizza italiană clasică cu o combinație perfectă de cașcaval topit și roșii, cu o aromă picantă de busuioc.
Adăugat
100 MDL
/ 420 gr.Pizza picantă cu salam italian Salsiccia Picante, brânză Mozzarella și ardei iute. Sos de roșii
Adăugat
150 MDL
/ 510 gr.Pizza 4 cascavaluri, Pizza cu pui, Pizza Margherita
Adăugat
290 MDL
/ gr.Pizza cu șunca și mozzarella, Pizza Pepperoni picantă/nepicantă, Pizza Margherita
Adăugat
290 MDL
/ gr.Lipie crocantă preparată cu făină de grâu dur, busuioc proaspăt și unt cu usturoi.
Adăugat
30 MDL
/ 130/30 gr.Aperitiv rece cu sardine afumate și hering marinat.
Adăugat
80 MDL
/ 130 gr.O gustare tradițională mexicană preparată din avocado, cu adaos de ceapă roșie, ardei сhili și roșii.
Adăugat
110 MDL
/ 150 gr.Un aperitiv din vinete precoapte și apoi tocate, roșii și ardei dulci decojiți, cu adaos de ceapă, usturoi și ierburi aromatice și asezonat cu ulei de măsline.
Adăugat
75 MDL
/ 180/25 gr.Aperitiv rece din vinete coapte cu mousse de gorgonzola
Adăugat
90 MDL
/ 190 gr.Aperitiv rece cremos din brânză feta cu suc de lămâie și ardei iute. Se servește cu mix de măsline și oregano.
Adăugat
120 MDL
/ 190 gr.Pate fin de ficat de pui. Servit cu sos de vișine.
Adăugat
90 MDL
/ 100/50 gr.Alune caramelizate chili-bacon.
Adăugat
50 MDL
/ 100 gr.Coppa italiană tradițională, basturma de vițel și friptură de vită de casă. Se servește cu frunze de salată, crackeri cu susan, ardei chili și ciuperci marinate.
Adăugat
245 MDL
/ 260 gr.Platou cu 4 tipuri de brânză: Farm Tartufo, Splendid Cow, Alpinella și Dor Blue. Se servește cu fructe de pădure proaspete, crackeri, caise uscate, miere și nuci.
Adăugat
235 MDL
/ 200 gr.Platou de somon și hering slab sărat, servit cu salată de ceapă roșie și unt.
Adăugat
185 MDL
/ 60/60/30 gr.Hamsii de Marea Neagră prăjite în aluat cu bere, servite cu un sos picant de firmă.
Adăugat
105 MDL
/ 200/50 gr.Aripioare de pui picante cu cremă de arahide și ardei pepperoncini.
Adăugat
95 MDL
/ 260 gr.Conopidă în tempura cu parmezan proaspăt, ceapă roșie și verde și ardei chili.
Adăugat
90 MDL
/ 220/40 gr.Creveți tigru în făină condimentată și tempura pe bază de bere, prăjiți în ulei încins. Se servesc cu cremă Sweet Chilli și ceapă verde.
Adăugat
180 MDL
/ 200 gr.Chipsuri de cartofi de casă. Se servesc cu sos cheddar picant.
Adăugat
70 MDL
/ 120 gr.Aperitiv original în formă de floare, preparat dintr-o ceapă întreagă. Petale de ceapă crocante pe deasupra și fragede în interior. Se servesc cu un sos pe bază de maioneză de casă, câteva tipuri de ardei și sos Sriracha. Gustarea perfectă la bere.
Adăugat
95 MDL
/ 250 gr.Amestec de salată cu creveți tempura, roșii cherry, avocado și vinete.
Adăugat
185 MDL
/ 300 gr.Salată ușoară în stil italian cu mozzarella cremoasă, roșii cherry și parmezan.
Adăugat
175 MDL
/ 250 gr.Salată ușoară de legume proaspete, măsline kalamata și cremă feta.
Adăugat
115 MDL
/ 320 gr.Mușchi de vită la grătar, așezat pe un pat de amestec de salată și legume la grătar.
Adăugat
160 MDL
/ 250 gr.O salată colorată și proaspătă cu file de rață, nuci de caju, cașcaval dorblu și căpșuni proaspete. Asezonată cu sos asiatic.
Adăugat
160 MDL
/ 245 gr.Salată iceberg combinată cu file de pui la grill, sos Caesar, pe bază de ou de găină, smântână de gătit, capere și anșoa, roșii cherry și crutoane. Se presară cu parmezan ras la servire.
Adăugat
140 MDL
/ 320 gr.Supă ușoară de pui cu legume sotate și tăiței de casă.Se servește cu smântână și ardei iute.
Adăugat
70 MDL
/ 300 gr.Borș clasic cu carne de vițel. Servit cu chifle cu usturoi, smântână și ardei iute.
Adăugat
95 MDL
/ 350/70 gr.Supă consistentă și densă, pe bază de bulion de vită cu 4 tipuri de carne (coppa, șuncă, bacon, roast beef), cu adaos de castraveți murați, măsline și ierburi aromatice. Se servește cu smântână și lămâie.
Adăugat
100 MDL
/ 350/50/40 gr.Supă pe bază de roșii cu adaos de ceapă, usturoi și condimente. O putem servi cu sau fără file de pui, la dorința oaspetelui.
Adăugat
80 MDL
/ 350 gr.Spaghete gătite cu felii mici de bacon prăjit și amestecate cu un sos special de ouă.
Adăugat
110 MDL
/ 300 gr.Tagliatelle cu cocktail de fructe de mare într-un sos cremos cu usturoi, cimbru proaspăt și vin alb.
Adăugat
240 MDL
/ 350 gr.Linguine cu scoici vongole în sos aromat de vin și usturoi
Adăugat
135 MDL
/ 330 gr.Tagliatelle fresca cu un sos fin pe bază de brânzeturi: Dorblu, Brie, Parmezan și Cheddar, și smântână.
Adăugat
130 MDL
/ 200 gr.Lasagna ușoară într-un sos cremos cu piept de pui, ciuperci, zucchini și mozzarella.
Adăugat
170 MDL
/ 350 gr.Picior de rață suculent și consistent, cu un gust intens și plăcut și o aromă bogată, înăbușit cu ierburi aromatice, usturoi și coajă de portocală. Se servește cu piure de cartofi.
Adăugat
290 MDL
/ 180/120 gr.Mușchi de porc învelit în bacon, pregătit la grill cu cimbru, rozmarin și usturoi. Se taie în 3 medalioane și se așează pe sos Bernaise, pe bază de ou de găină, cu adaos de unt, cimbru și vin alb. Se servește cu sauté din broccoli, conopidă, zucchini și morcovi.
Adăugat
220 MDL
/ 150/150/50 gr.File de pui gătit la foc deschis, cu piure de cartofi fin și castraveți zdrobiți.
Adăugat
175 MDL
/ 170/130 gr.Frigărui clasic de porc. Servit cu adjikă de casă și salată pe lavash.
Adăugat
150 MDL
/ 150/140/40 gr.Frigărui din pulpă de pui, servit cu sos tzatziki și salată pe lavash.
Adăugat
130 MDL
/ 150/140/40 gr.File de dorado la grill, asezonat cu sos Chimichurri, pe bază de ulei de măsline cu coriandru, mentă, usturoi și ardei chili, așezat în straturi cu legume la grill (dovlecei, vinete, ardei dulci, ciuperci stridii). La servire se stropește ușor cu ulei de usturoi.
Adăugat
310 MDL
/ 300 gr.File de păstrăv la cuptor în sos cremos cu parmezan, spanac, capere și mazăre verde.
Adăugat
290 MDL
/ 180/105 gr.Steak de somon la cuptor servit cu broccoli, salată de micro verdețuri și sos cremos de portocale
Adăugat
310 MDL
/ 100/115 gr.Bisque, sau simplu spus - sos de creveți, pe bază de bulion de creveți cu adaos de ceapă, morcovi, usturoi, pastă de tomate, ierburi aromatice și verdețuri.
Adăugat
285 MDL
/ 450/25 gr.Pregătim midiile în bulion de pește și sos Blue cheese, pe bază de smântână de gătit și cașcaval cu mucegai albastru, cu adaos de usturoi, rozmarin proaspăt și cimbru. Se servesc cu baghetă proaspătă.
Adăugat
250 MDL
/ 550/25 gr.Ruladă tradițională germană, gătită lent în bere Keller Holz Stout timp de 8 ore, cu mirodenii, având un gust plăcut de malț și o aromă de caramel. Se servește cu varză călită, merișoare dulci și muștar
Adăugat
350 MDL
/ 450/200 gr.Costițe de porc la grătar, asezonate cu sos BBQ. Se servesc cu cartofi chili.
Adăugat
290 MDL
/ 500/150 gr.Platou de carne cu un asortiment de cârnăciori artizanali, lulea din pui și miel, și frigărui de pui și porc. Se servește cu legume la grătar, salată coleslaw, adjică și focaccia. Recomandăm platoul pentru 4 persoane.
Adăugat
750 MDL
/ 600/200/100/2 gr.Cârnăciori de pui cu mozzarella și curry. Se servesc cu cartofi zdrobiți. Porția include 5 cârnăciori.
Adăugat
150 MDL
/ 160/70 gr.Cârnăciori din tocătură de vită și de porc. Se servesc cu cartofi zdrobiți. Porția include 5 cârnăciori.
Adăugat
150 MDL
/ 160/70 gr.Cârnăciori picanți din carne tocată de porc și vită. Se servesc cu cartofi zdrobiți.
Adăugat
150 MDL
/ 160/70 gr.Cârnăciori cu bacon și condimente. Se servesc cu cartofi zdrobiți. Porția include 2 cârnăciori.
Adăugat
150 MDL
/ 160/70 gr.Cârnăciori din tocătură de carne de miel, combinați cu ardei copți, umpluți cu iaurt grecesc și usturoi. O porție include 2 cârnăciori.
Adăugat
220 MDL
/ 350 gr.Lulia de pui și miel servită pe focaccia cu sos Tzaziki, roșii cherry și coriandru.
Adăugat
160 MDL
/ 150/150 gr.Asorti de cârnăciori artizanali. Porția include: Currywurst 2 bucăți, Nürnberg 2 bucăți, Thuringen 2 bucăți, Chicken Bratwurst 1 bucată, Turkey Bratwurst 1 bucată, Pork Bratwurst 1 bucată. Se servește cu cartofi zdrobiți.
Adăugat
450 MDL
/ 375/180 gr.Castraveți murați, roșii marinate, champignoni conservați, varză murată și ceapă verde.
Adăugat
110 MDL
/ 230 gr.Legume la grătar, condimentate cu mirodenii.
Adăugat
55 MDL
/ 150 gr.Cartofi copți cu ceapă, ardei și sos de ardei chili.
Adăugat
55 MDL
/ 140 gr.Mâncare din bucătăria franțuzească din cartofi tăiați în felii subțiri, copți în smântână de gătit și asezonați generos cu brânză Alpinella.
Adăugat
65 MDL
/ 170 gr.Blaturi pufoase și aromate cu miere, înmuiate într-o cremă delicată de smântână, cu nuci și vișine.
Adăugat
85 MDL
/ 140 gr.Espresso Cheesecake - cheesecake cu cafea, unde ingredientul de bază sunt buscuiții Oreo, ce se completează cu un strat fin de cremă de brânză și glazurată cu cremă de ciocolată.
Adăugat
110 MDL
/ 170/12 gr.Clasica bucătăriei italiene. Biscuiți Savoiardi însiropați cu lichior Amaretto și cafea, acoperiți generos cu cremă de mascarpone.
Adăugat
110 MDL
/ 150 gr.Un deliciu ușor aerisit, format din blaturi subțiri și crocante înmuiate în custard.
Adăugat
95 MDL
/ 180 gr.Chifteluțe din piept de pui tocat, înăbușite în sos de smântână. Se servesc cu piure de cartofi.
Adăugat
90 MDL
/ 230/120 gr.File de pui pane prăjit în ulei.
Adăugat
90 MDL
/ 100/100 gr.Pârjoală suculentă de vită, câteva felii de roșii proaspete, castraveți marinați și o frunză crocantă de salată într-o chiflă brioche.
Adăugat
85 MDL
/ 230 gr.Penne colorate cu unt.
Adăugat
45 MDL
/ 130 gr.Bucăți fragede de file de pui pane auriu. Crocante și suculente în același timp.
Adăugat
60 MDL
/ 100 gr.Adăugat
50 MDL
/ 100/50 gr.Piure de cartofi cu unt.
Adăugat
50 MDL
/ 200 gr.Adăugat
35 MDL
/ 250 ml.Adăugat
35 MDL
/ 250 ml.Adăugat
40 MDL
/ 330 ml.Adăugat
65 MDL
/ 750 ml.Adăugat
65 MDL
/ 250 ml.Adăugat
120 MDL
/ 750 ml.Adăugat
50 MDL
/ 250 ml.Adăugat
70 MDL
/ 250 ml.Din păcate, livrarea de la acest restaurant nu funcționează în acest moment!
Timp de livrare disponibil:
11:00 - 21:30Coșul Dvs. este umplut cu produse din alt restaurant:
E posibil de plasat comanda doar dintr-un restaurant.
Мы используем файлы cookie, разработанные нашими специалистами и третьими лицами, для анализа событий на нашем веб-сайте, что позволяет нам улучшать взаимодействие с пользователями и обслуживание. Продолжая просмотр страниц нашего сайта, вы принимаете условия его использования. Более подробные сведения см. в нашей политике обработки персональных данных