Keller Holz Gastropub

Еste locul perfect pentru a savura adevărata bere artizanală și gastronomia selectă.

Programul de lucru:

11:00-23:00

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:30

Telefon pentru comenzi

068646646

Timp de livrare disponibil:

11:00-21:30

Telefon pentru comenzi

068646646
Mai multe detalii

Telefon:

068 999 910

Programul de lucru:

11:00-22:00

Mousse de ficat de pui cu gem din ceapă

Mousse de ficat de pui cu gem din ceapă

Mousse fin pe bază de unt cu nucșoară, vermut și coniac. Servit cu ciuperci păstrăv de fag , ornat cu micro-verdețuri, ciuperci și ceapă.

105 MDL

/ 125 gr.
buc.
Hummus cu falafel şi salată din roşii şi ardei chili

Hummus cu falafel şi salată din roşii şi ardei chili

Un aperitiv oriental clasic. Preparat în mod tradițional cu năut și tahini (pastă de susan), ulei de măsline și suc de lămâie cu adaos de condimente. Se servește cu salsa de roșii coapte, pătrunjel, ardei iute, nuci de pin și pita crocantă de casă. Deasupra se așază biluțele de falafel cu coriandru, usturoi și pătrunjel. Se asezonează cu ulei de măsline și suc de lămâie.

120 MDL

/ 250 gr.
buc.
Nuci, chili şi bacon

Nuci, chili şi bacon

Nuci, migdale, caju caramelizate cu zahăr de trestie şi cu adaos de bacon şi chili

90 MDL

/ 100 gr.
buc.
Icră din vânătă

Icră din vânătă

Icră din vînătă - icră aromată din vînete coapte cu adaos de ardei copți, ceapă roșie, usturoi și ulei de masline.

90 MDL

/ 120 gr.
buc.
Guacamole

Guacamole

Guacamole - cremă delicată de avocado cu adaos de ulei de măsline și roșii cherry. Conține sos Tabasco,ceea ce oferă un gust picant ușor. Se servește cu mix de frunze de salată.

100 MDL

/ 150 gr.
buc.
Cremă Romesco cu ardei copți

Cremă Romesco cu ardei copți

Romesco - mîncare tradițională a bucătăriei spaniole. La bază cremei Romesco - ardei copți, roșii uscate, alune și usturoi. Servim cu micro - verdeață.

130 MDL

/ 170 gr.
buc.
Platou cu caşcaval

Platou cu caşcaval

Platou de cașcaval cu 3 tipuri de cașcavaluri: Fontal Alpinella, Fourme D'Ambert, Pecorino Tartufo. Se servește cu nuci chili, curmale și caise uscate. Se ornează cu crenguțe de mentă.

290 MDL

/ 150/150 gr.
buc.
Platou cu sardine şi somon sărat de casă

Platou cu sardine şi somon sărat de casă

Somonul se marinează ca acasă în sare, zahăr și citrice, sardine sărate ca acasă și servite cu unt asezonat cu ienibahar.

240 MDL

/ 160 gr.
buc.
Forshmak din somon şi hering sărat ca acasă

Forshmak din somon şi hering sărat ca acasă

Aperitiv - pate de hering sărat ca acasă ușor și fin și sufleu de cartofi. Se servește cu somon, ceapă verde și capere. Se ornează cu o felie de ridiche și micro-verdețuri.

120 MDL

/ 120 gr.
buc.
Platou cu roast beef şi carne uscată

Platou cu roast beef şi carne uscată

Roast beef marinat în Worcestershire cu muștar și speck de porc afumat ca acasă. Speck - șuncă de porc crud-zvântată, asemănătoare cu Prosciutto, dar cu o aromă pronunțată de afumat. Noi păstrăm carnea 1,5 luni, apoi o afumăm aproximativ 20 de ore. Carnea este păstrată în ulei de măsline cu condimente și servită cu măsline iuți, ardei marinați și grissini crocante.

295 MDL

/ 300 gr.
buc.
Platou de aperitive

Platou de aperitive

Set, care include 5 gustări (guacamole, cremă Romesco, icră din vînăta, hummus, forshmak)

150 MDL

/ 200 gr.
buc.
Chips cu sos Chili-Cheddar

Chips cu sos Chili-Cheddar

Chipsuri crocante de casă. Se servesc cu bacon și sos de cașcaval picant Chili-Cheddar. Se ornează cu micro-verdețuri

90 MDL

/ 110 gr.
buc.
Floare din ceapă crocantă

Floare din ceapă crocantă

O gustare originală în formă de floare realizată dintr-o ceapă întreagă. Ceapa se înmoaie într-un aluat de făină picant cu adaos de condimente, lapte și ouă, se prăjește bine în ulei și la servire se așază pe sos picant Dynamite. Gustarea este ornată cu ridichi, ardei chili și ceapă roșie.

110 MDL

/ 250 gr.
buc.
Creveţi tigru în crustă de bere cu cremă chili

Creveţi tigru în crustă de bere cu cremă chili

Creveții sunt prăjiți într-un aluat pe bază de bere Munich Helles și făină asezonată cu condimente. Se servește pe un sos picant de cremă-chili cu ulei de susan. Gustarea este decorată cu micro-verdețuri și felii de ridiche.

190 MDL

/ 200 gr.
buc.
Crispy Buffalo Wings

Crispy Buffalo Wings

Aripioarele de pui sunt prăjite bine în ulei și caramelizate într-un sos picant cremos de chili pe bază de unt de arahide, suc de lime și sos de chili. La servire, se presară cu alune zdrobite și ceapă verde.

125 MDL

/ 300 gr.
buc.
Bacon crocant cu cremă din parmezan şi crochete din caşcaval Dor Blue

Bacon crocant cu cremă din parmezan şi crochete din caşcaval Dor Blue

Feliile de bacon se prăjesc la foc rapid în Josper, se așază pe spuma cremoasă de parmezan și se servesc cu o biluță crocantă din cașcavaluri cu mucegai albastru. Deasupra se presară cu nuci caramelizate în sos chili cu bacon și micro-verdețuri.

115 MDL

/ 100 gr.
buc.
Burtă de vită cu usturoi și rozmarin

Burtă de vită cu usturoi și rozmarin

Burtele de vită pane din amidon de porumb se prăjesc in ulei. După se presară cu rozmarină.

120 MDL

/ 100 gr.
buc.
Prăjitură din ficat cu Chutney din ceapă

Prăjitură din ficat cu Chutney din ceapă

Tartă cu ficat, asortată pe straturi din clătite și pateu de ficat de pui. Este servit cu chutney de ceapă (ceapă roșie, bols cassis, oțet balsamic și ienibahar)

85 MDL

/ 180 gr.
buc.
Salată cu rață afumată, merișoare și caviar de rodie

Salată cu rață afumată, merișoare și caviar de rodie

Mix de frunze de salată verde cu citrice (lămâie și portocală), rață afumată fragedă, fenicul, caviar de rodie și merișoare în sirop de zahăr. Se asezonează cu dressing pe bază de miere, suc de lămâie și muștar.

170 MDL

/ 220 gr.
buc.
Salată cu sfeclă și cașcaval de capră

Salată cu sfeclă și cașcaval de capră

Mix de frunze de salată cu sfeclă, cherry, castraveți, busuioc și păstîrnac asezonată cu dressing Nicoise. Se servește cu cașcaval de capră și migdale zdrobite.

145 MDL

/ 280 gr.
buc.
Salată cu creveți tigru și vânătă

Salată cu creveți tigru și vânătă

Creveții se prăjesc împreună în ulei de măsline cu usturoi. Se așază pe un mix proaspăt de frunze de salată verde cu roșii cherry, castraveți, vînete cu adaos de ceapă Cippolini. Se servește cu cremă de avocado și tempura prăjită.

185 MDL

/ 300 gr.
buc.
Salată steak cu avocado, ricotta şi roşii cherry

Salată steak cu avocado, ricotta şi roşii cherry

Salată ușoară de roșii cherry proaspete, ceapă roșie, ardei iute și un amestec de frunze de salată verde, așezată pe dovlecei prăjiți cu cremă delicată de ricotta, asezonată cu oțet balsamic și suc de lămâie și servită cu roast beef suculent feliat, piure de avocado proaspăt și firimituri de nuci.

195 MDL

/ 230 gr.
buc.
Șurpa din miel

Șurpa din miel

Shurpa este o supa parfumata de miel, cartofi si morcovi tocati grosier, cu o mare varietate de condimente, coriandru si lamaie.

120 MDL

/ 350 gr.
buc.
Borș cu chifle

Borș cu chifle

Borș clasic bogat, servit cu gogoși cu usturoi, untură parfumată și ardei roșu.

90 MDL

/ 350/100 gr.
buc.
Supă-cremă din broccoli și spanac

Supă-cremă din broccoli și spanac

Supă cremă de broccoli și spanac cu ulei de trufe echilibrată ca gust și foarte fină, pe bază de smântână de gătit cu adaos de parmezan. Se servește cu grissini de casă.

85 MDL

/ 300 gr.
buc.
Caracatiţă coaptă pe cărbune cu legume

Caracatiţă coaptă pe cărbune cu legume

Tentaculele de caracatiță sunt marinate în ierburi și se prăjesc rapid la foc deschis cu roșii cherry, morcovi, păstârnac și sparanghel. Se servesc cu sos aromat Chimichurri din ierburi, usturoi, ardei chili si ulei de măsline.

450 MDL

/ 220/50 gr.
buc.
File dorado cu spanac și sos de lămâe

File dorado cu spanac și sos de lămâe

Două fileuri fragede de dorado servite pe un pat de spanac cu sos de cremă de lămâie.

310 MDL

/ 270 gr.
File de somon cu sparanghel si piure din broccoli

File de somon cu sparanghel si piure din broccoli

File de somon se marinează în pastă Misso cu oțet de orez si adaos de usturoi. Se prăjește in Josper și servim cu piure din broccoli, sparanghel, morcov și mazăre verde.

365 MDL

/ 400 gr.
buc.
Midii în sos de usturoi

Midii în sos de usturoi

Midiile înăbușite cu ceapă și usturoi în unt cu adaos de vin alb și cimbru. Se servesc cu lămîie și ciabatta.

270 MDL

/ 500 gr.
buc.
Pulpă de rață confi cu piureu de cartofi sos Noilly Prat

Pulpă de rață confi cu piureu de cartofi sos Noilly Prat

Pulpă de rață confit foarte fragedă (confit - metodă de gătire: fierberea lentă a produsului, cufundat complet în grăsime sau ulei la temperatură scăzută). Este servită pe o pernă fină de piure de cartofi, cu sos Noilly Prat și o crenguță de cimbru. Sosul Noilly Prat este preparat din vermut alb, zahăr din trestie și condimente.

290 MDL

/ 180/160 gr.
buc.
Liulea-kebab de pui cu tahini si vânătă

Liulea-kebab de pui cu tahini si vânătă

Lula kebab din carne tocată de pui cu adaos de usturoi, coriandru și ceapă șalotă. Se servește cu vinete coapte, cremă tahini ( pe bază de pastă din susan) și măsline kalamata.

180 MDL

/ 300 gr.
buc.
Piept de rață cu sparanghel, varză Bruxelles și piureu de curmale

Piept de rață cu sparanghel, varză Bruxelles și piureu de curmale

Balansează pe contrastul gusturilor de sărat și dulce, dezvăluind delicat suculența și gustul bogat al pieptului moale de rață. Se servește cu varză de Bruxelles, păstârnac, sparanghel, morcovi și cremă de curmale. Sos pe farfurie: Noilly Prat.

350 MDL

/ 200/130 gr.
buc.
Costiţe de miel din Noua Zeelandă cu sos de smochine şi broccoli

Costiţe de miel din Noua Zeelandă cu sos de smochine şi broccoli

Cotlet de miel din Noua Zeelandă cu legume (morcovi, păstârnac, broccoli, usturoi, cimbru). Se servește cu cremă de țelină și sos de smochine.

350 MDL

/ 360 gr.
Pulpă de miel din Noua Zeelandă înăbuşită în vin roşu cu piure de cartofi

Pulpă de miel din Noua Zeelandă înăbuşită în vin roşu cu piure de cartofi

Pulpa de miel din Noua Zeelandă se înăbușă mult timp într-un sos de vin roșu cu ceapă, morcovi, roșii decojite, un amestec de ardei și ierburi. Se servește cu piure cremos fin și sos de roșii cu vin și cu legume.

550 MDL

/ 320/180 gr.
Costiţe de porc BBQ

Costiţe de porc BBQ

Costițe de porc suculente marinate într-un amestec de condimente aromate cu usturoi, muștar, paprika și unt, prăjite în Josper pe cărbuni deschiși. Se servește cu picături de muștar și micro-verdețuri.

235 MDL

/ 300 gr.
buc.
Rasol de porc afumată ca acasă cu cartofi copţi în sare

Rasol de porc afumată ca acasă cu cartofi copţi în sare

Rasolul de porc se înăbușă câteva ore în bere, după care se pune la afumat. La servire se coace până se rumenește pe cărbuni deschiși și se servește cu broccoli și cartofi copți în sare.

480 MDL

/ 800/300 gr.
Șnițel de pui cu sos de merișoare

Șnițel de pui cu sos de merișoare

180 MDL

/ 260/40 gr.
buc.
Burger de vită pe chiflă brioche de casă

Burger de vită pe chiflă brioche de casă

Pârjoală de vită, chiflă moale, sos burger (sos chili, sos de soia, maioneză de casă pe bază de muștar, suc de lămâie, oțet, unt și ou), sos Chili-Cheddar (cașcaval Cheddar, smântână de gătit, cremă de brânză, adjikă, unt, paprika), roșii, salată verde, castraveți marinați, ceapă. Burgerul este servit cu cartofi pai și sos picant Dynamite.

230 MDL

/ 400/100 gr.
Asorti de carne №1

Asorti de carne №1

Lula-kebab de pui, lula-kebab de miel, cârnati Currywurst, cârnati Bratwurst, costite de porc BBQ, legume la grătar

800 MDL

/ 900 gr.
buc.
Asorti de carne №2

Asorti de carne №2

Rasol de porc afumat ca acasă, costite de porc BBQ, muşchi de porc, cârnati Currywurst, cârnati Bratwurst, legume la grătar

1200 MDL

/ 1550 gr.
buc.
Cârnaţi Currywurst

Cârnaţi Currywurst

Cârnăciori de pui cu mozzarella și curry. Se servesc cu cartofi zdrobiți.

150 MDL

/ 150/70 gr.
buc.
Cârnaţi Thüringen

Cârnaţi Thüringen

Cârnăciori din carne tocată de vită și porc. Se servesc cu cartofi zdrobiți.

150 MDL

/ 180/70 gr.
buc.
Bratwurst de porc

Bratwurst de porc

Cârnaţi cu speck de porc şi condimente

150 MDL

/ 160/70 gr.
buc.
Bratwurst din carne tocată de porc și vită

Bratwurst din carne tocată de porc și vită

Cîrnăciori din carne tocată de porc și vită cu adaos de paprika, ardei chilli, nucșoară și muștar. Se servesc cu cartofi zdrobiți. Porția include 2 cîrnăciori.

150 MDL

/ 160/70 gr.
buc.
Fri din cartofi dulce

Fri din cartofi dulce

Cartofi dulci (batat) prăjiți bine în ulei și serviți cu sos Dynamite.

75 MDL

/ 100 gr.
buc.
Cartofi în sare copţi pe cărbuni

Cartofi în sare copţi pe cărbuni

Cartofii se fierb, apoi sunt copți pe cărbuni, serviți cu o crenguță de cimbru.

60 MDL

/ 200 gr.
buc.
Legume la grătar

Legume la grătar

Dovleceii, vinetele, ardeii, ceapa roșie, ciupercile și roșiile sunt coapte la grătar cu ierburi aromatice, piper și sare

75 MDL

/ 200 gr.
buc.
Sparanghel cu broccoli în sos cremos cu bacon

Sparanghel cu broccoli în sos cremos cu bacon

Sparanghelul se prăjește în ulei de măsline cu usturoi, broccoli se blanșează. Legumele se servesc cu sos de cașcaval cu mucegai albastru și bacon crocant

160 MDL

/ 160 gr.
buc.
Spanac cu usturoi şi parmezan

Spanac cu usturoi şi parmezan

Spanacul se înăbușă în vin alb cu usturoi. La servire se presară cu parmezan.

120 MDL

/ 120 gr.
buc.
Fondant cu îngheţată de vanilie

Fondant cu îngheţată de vanilie

Fondant de ciocolată - un desert clasic franţuzesc preparat din pandişpan de ciocolată, cu crustă fermă şi un centru lichid. Se serveşte cu o lingură de îngheţată de vanilie pe praline de nucă, sos de caramel şi trufă de ciocolată.

105 MDL

/ 170 gr.
buc.
Prăjitură Pavlova cu fructe de pădure şi cremă

Prăjitură Pavlova cu fructe de pădure şi cremă

Este un desert uşor şi aerat din bezea crocantă şi umplutură de cremă fiartă. Se serveşte cu felii de căpşuni coapte, acoperită cu sos Coulis şi o bilă de sorbet de fructe de pădure pe crumble de bezea.

130 MDL

/ 240 gr.
buc.
Cheesecake clasic cu fructe de pădure

Cheesecake clasic cu fructe de pădure

Un cheesecake fin și cremos din cremă de brînză se servește cu sos din fructe de pădure și pomușoare proaspete.

120 MDL

/ 150/40 gr.
buc.
Tort de ciocolată fără gluten

Tort de ciocolată fără gluten

Desert pe baza de ciocolată neagră fără gluten cu adaos de friscă și cacao.

100 MDL

/ 120 gr.
buc.
Napoleon

Napoleon

Prăjitură din foietaj cu cremă se servește cu fructe de pădure si mintă.

100 MDL

/ 180/20 gr.
buc.
Dunkel

Dunkel

ABV 5,6% / IBU 19 / OG 13 / EBC 33

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
Landbier

Landbier

ABV 4,3% / IBU 9 / OG 10 / EBC4

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
Barrel Aged Barley Wine

Barrel Aged Barley Wine

ABV 14% / IBU 50 / OG 33 / EBC 42

85 MDL

/ 330 ml.
buc.
Vienna Lager

Vienna Lager

ABV 5,6%, IBU 14, OG 13, EBC 13

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Weissbier

Weissbier

ABV 5,0%, IBU 6, OG 12, EBC 6

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
Pilsner

Pilsner

ABV 5,6%, IBU 33, OG 13, EBC 7

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Munich Helles

Munich Helles

ABV 4,7%, IBU 12, OG 11, EBC 6

60 MDL

/ 500 ml.
buc.
IPA

IPA

ABV 6,1%, IBU 50, OG 14, EBC 11

70 MDL

/ 500 ml.
buc.
Belgian Blonde

Belgian Blonde

ABV 6,5%, IBU 20, OG 15, EBC 20

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Kölsh

Kölsh

ABV 5,6%, IBU 17, OG 13, EBC 5

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Alkoholfrei

Alkoholfrei

ABV <0,5%, IBU 25, OG 6,5, EBC 8

65 MDL

/ 500 ml.
buc.
Russian Imperial Stout

Russian Imperial Stout

ABV 10%, IBU 54, OG 23, EBC 98

105 MDL

/ 500 ml.
buc.
Peach Milkshake IPA

Peach Milkshake IPA

ABV 5,1%, IBU 30, OG 15

75 MDL

/ 500 ml.
buc.