11:00-23:00
11:00-21:30
11:00-21:30
11:00-22:00
Camembert copt servit cu sos de smochine și nuci.
Adăugat
220 MDL
/ 245 gr.Pulpa de iepure gătită lent, asezonată cu mirodenii și servită în sos de ciuperci. Garnitură de piure de cartofi dulci.
Adăugat
320 MDL
/ 440 gr.Medalioane fine de vită, servite în sos Demi-Glace rafinat. Garnitură de piure de Edamame.
Adăugat
380 MDL
/ 450 gr.Ciolanul de porc la cuptor este servit cu cartofi copți zdrobiți.
Adăugat
350 MDL
/ 280 gr.Răcitură din ciolan de porc. Se servește cu castraveți murați și muștar.
Adăugat
100 MDL
/ 225 gr."Șuba" clasică cu hering. Asezonat cu maioneză și servit cu ceapă verde.
Adăugat
110 MDL
/ 210 gr.Olivier cu gravlax de somon, castraveți proaspeți și mazăre verde.
Adăugat
160 MDL
/ 160 gr.Olivier clasică cu limbă de vită fiartă.
Adăugat
110 MDL
/ 250 gr.Pui copt cu condimente și cartofi. Se servește cu sos „Dinamită”.
Adăugat
210 MDL
/ 465 gr.Somon Wellington se servește cu sos pe bază de Parmigiano și smântână.
Adăugat
340 MDL
/ 250 gr.Cotlet de vițel cu pastă de miso și fistic. Se servește cu gratin de cartofi.
Adăugat
350 MDL
/ 250 gr.Desert mousse cu blat de migdale și compot de mandarine.
Adăugat
90 MDL
/ 140 gr.”Medovic” de ciocolată și vișine.
Adăugat
100 MDL
/ 165 gr.Mousse fin pe bază de unt cu nucșoară, vermut și coniac. Servit cu ciuperci păstrăv de fag , ornat cu micro-verdețuri, ciuperci și ceapă.
Adăugat
105 MDL
/ 125 gr.Un aperitiv oriental clasic. Preparat în mod tradițional cu năut și tahini (pastă de susan), ulei de măsline și suc de lămâie cu adaos de condimente. Se servește cu salsa de roșii coapte, pătrunjel, ardei iute, nuci de pin și pita crocantă de casă. Deasupra se așază biluțele de falafel cu coriandru, usturoi și pătrunjel. Se asezonează cu ulei de măsline și suc de lămâie.
Adăugat
120 MDL
/ 250 gr.Nuci, migdale, caju caramelizate cu zahăr de trestie şi cu adaos de bacon şi chili
Adăugat
90 MDL
/ 100 gr.Icră din vînătă - icră aromată din vînete coapte cu adaos de ardei copți, ceapă roșie, usturoi și ulei de masline.
Adăugat
90 MDL
/ 120 gr.Guacamole - cremă delicată de avocado cu adaos de ulei de măsline și roșii cherry. Conține sos Tabasco,ceea ce oferă un gust picant ușor. Se servește cu mix de frunze de salată.
Adăugat
100 MDL
/ 150 gr.Romesco - mîncare tradițională a bucătăriei spaniole. La bază cremei Romesco - ardei copți, roșii uscate, alune și usturoi. Servim cu micro - verdeață.
Adăugat
130 MDL
/ 170 gr.Platou de cașcaval cu 3 tipuri de cașcavaluri: Fontal Alpinella, Fourme D'Ambert, Pecorino Tartufo. Se servește cu nuci chili, curmale și caise uscate. Se ornează cu crenguțe de mentă.
Adăugat
290 MDL
/ 150/150 gr.Somonul se marinează ca acasă în sare, zahăr și citrice, sardine sărate ca acasă și servite cu unt asezonat cu ienibahar.
Adăugat
240 MDL
/ 160 gr.Aperitiv - pate de hering sărat ca acasă ușor și fin și sufleu de cartofi. Se servește cu somon, ceapă verde și capere. Se ornează cu o felie de ridiche și micro-verdețuri.
Adăugat
120 MDL
/ 120 gr.Roast beef marinat în Worcestershire cu muștar și speck de porc afumat ca acasă. Speck - șuncă de porc crud-zvântată, asemănătoare cu Prosciutto, dar cu o aromă pronunțată de afumat. Noi păstrăm carnea 1,5 luni, apoi o afumăm aproximativ 20 de ore. Carnea este păstrată în ulei de măsline cu condimente și servită cu măsline iuți, ardei marinați și grissini crocante.
Adăugat
295 MDL
/ 300 gr.Set, care include 5 gustări (guacamole, cremă Romesco, icră din vînăta, hummus, forshmak)
Adăugat
150 MDL
/ 200 gr.Chipsuri crocante de casă. Se servesc cu bacon și sos de cașcaval picant Chili-Cheddar. Se ornează cu micro-verdețuri
Adăugat
90 MDL
/ 110 gr.O gustare originală în formă de floare realizată dintr-o ceapă întreagă. Ceapa se înmoaie într-un aluat de făină picant cu adaos de condimente, lapte și ouă, se prăjește bine în ulei și la servire se așază pe sos picant Dynamite. Gustarea este ornată cu ridichi, ardei chili și ceapă roșie.
Adăugat
110 MDL
/ 250 gr.Creveții sunt prăjiți într-un aluat pe bază de bere Munich Helles și făină asezonată cu condimente. Se servește pe un sos picant de cremă-chili cu ulei de susan. Gustarea este decorată cu micro-verdețuri și felii de ridiche.
Adăugat
190 MDL
/ 200 gr.Aripioarele de pui sunt prăjite bine în ulei și caramelizate într-un sos picant cremos de chili pe bază de unt de arahide, suc de lime și sos de chili. La servire, se presară cu alune zdrobite și ceapă verde.
Adăugat
125 MDL
/ 300 gr.Feliile de bacon se prăjesc la foc rapid în Josper, se așază pe spuma cremoasă de parmezan și se servesc cu o biluță crocantă din cașcavaluri cu mucegai albastru. Deasupra se presară cu nuci caramelizate în sos chili cu bacon și micro-verdețuri.
Adăugat
115 MDL
/ 100 gr.Mix de frunze de salată verde cu citrice (lămâie și portocală), rață afumată fragedă, fenicul, caviar de rodie și merișoare în sirop de zahăr. Se asezonează cu dressing pe bază de miere, suc de lămâie și muștar.
Adăugat
170 MDL
/ 220 gr.Mix de frunze de salată cu sfeclă, cherry, castraveți, busuioc și păstîrnac asezonată cu dressing Nicoise. Se servește cu cașcaval de capră și migdale zdrobite.
Adăugat
145 MDL
/ 280 gr.Creveții se prăjesc împreună în ulei de măsline cu usturoi. Se așază pe un mix proaspăt de frunze de salată verde cu roșii cherry, castraveți, vînete cu adaos de ceapă Cippolini. Se servește cu cremă de avocado și tempura prăjită.
Adăugat
185 MDL
/ 300 gr.Salată ușoară de roșii cherry proaspete, ceapă roșie, ardei iute și un amestec de frunze de salată verde, așezată pe dovlecei prăjiți cu cremă delicată de ricotta, asezonată cu oțet balsamic și suc de lămâie și servită cu roast beef suculent feliat, piure de avocado proaspăt și firimituri de nuci.
Adăugat
195 MDL
/ 230 gr.Supă de pește finlandeză - supă fină cu somon afumat, dorado și creveți. Se prepară pe bază de bulion de pește și frișcă.
Adăugat
190 MDL
/ 350 gr.Borș clasic bogat, servit cu gogoși cu usturoi, untură parfumată și ardei roșu.
Adăugat
90 MDL
/ 350/100 gr.Supă cremă de broccoli și spanac cu ulei de trufe echilibrată ca gust și foarte fină, pe bază de smântână de gătit cu adaos de parmezan. Se servește cu grissini de casă.
Adăugat
85 MDL
/ 300 gr.Tentaculele de caracatiță sunt marinate în ierburi și se prăjesc rapid la foc deschis cu roșii cherry, morcovi, păstârnac și sparanghel. Se servesc cu sos aromat Chimichurri din ierburi, usturoi, ardei chili si ulei de măsline.
Adăugat
450 MDL
/ 220/50 gr.Două fileuri fragede de dorado servite pe un pat de spanac cu sos de cremă de lămâie.
Adăugat
310 MDL
/ 270 gr.File de somon se marinează în pastă Misso cu oțet de orez si adaos de usturoi. Se prăjește in Josper și servim cu piure din broccoli, sparanghel, morcov și mazăre verde.
Adăugat
365 MDL
/ 400 gr.Midiile înăbușite cu ceapă și usturoi în unt cu adaos de vin alb și cimbru. Se servesc cu lămîie și ciabatta.
Adăugat
270 MDL
/ 500 gr.Pulpă de rață confit foarte fragedă (confit - metodă de gătire: fierberea lentă a produsului, cufundat complet în grăsime sau ulei la temperatură scăzută). Este servită pe o pernă fină de piure de cartofi, cu sos Noilly Prat și o crenguță de cimbru. Sosul Noilly Prat este preparat din vermut alb, zahăr din trestie și condimente.
Adăugat
290 MDL
/ 180/160 gr.Lula kebab din carne tocată de pui cu adaos de usturoi, coriandru și ceapă șalotă. Se servește cu vinete coapte, cremă tahini ( pe bază de pastă din susan) și măsline kalamata.
Adăugat
180 MDL
/ 300 gr.Balansează pe contrastul gusturilor de sărat și dulce, dezvăluind delicat suculența și gustul bogat al pieptului moale de rață. Se servește cu varză de Bruxelles, păstârnac, sparanghel, morcovi și cremă de curmale. Sos pe farfurie: Noilly Prat.
Adăugat
350 MDL
/ 200/130 gr.Cotlet de miel din Noua Zeelandă cu legume (morcovi, păstârnac, broccoli, usturoi, cimbru). Se servește cu cremă de țelină și sos de smochine.
Adăugat
350 MDL
/ 360 gr.Pulpa de miel din Noua Zeelandă se înăbușă mult timp într-un sos de vin roșu cu ceapă, morcovi, roșii decojite, un amestec de ardei și ierburi. Se servește cu piure cremos fin și sos de roșii cu vin și cu legume.
Adăugat
550 MDL
/ 320/180 gr.Costițe de porc suculente marinate într-un amestec de condimente aromate cu usturoi, muștar, paprika și unt, prăjite în Josper pe cărbuni deschiși. Se servește cu picături de muștar și micro-verdețuri.
Adăugat
235 MDL
/ 300 gr.Adăugat
180 MDL
/ 260/40 gr.Pârjoală de vită, chiflă moale, sos burger (sos chili, sos de soia, maioneză de casă pe bază de muștar, suc de lămâie, oțet, unt și ou), sos Chili-Cheddar (cașcaval Cheddar, smântână de gătit, cremă de brânză, adjikă, unt, paprika), roșii, salată verde, castraveți marinați, ceapă. Burgerul este servit cu cartofi pai și sos picant Dynamite.
Adăugat
230 MDL
/ 400/100 gr.Lula-kebab de pui, lula-kebab de miel, cârnati Currywurst, cârnati Bratwurst, costite de porc BBQ, legume la grătar
Adăugat
800 MDL
/ 900 gr.Rasol de porc afumat ca acasă, costite de porc BBQ, muşchi de porc, cârnati Currywurst, cârnati Bratwurst, legume la grătar
Adăugat
1200 MDL
/ 1550 gr.Cârnăciori de pui cu mozzarella și curry. Se servesc cu cartofi zdrobiți.
Adăugat
150 MDL
/ 150/70 gr.Cârnăciori din carne tocată de vită și porc. Se servesc cu cartofi zdrobiți.
Adăugat
150 MDL
/ 180/70 gr.Cârnaţi cu speck de porc şi condimente
Adăugat
150 MDL
/ 160/70 gr.Cîrnăciori din carne tocată de porc și vită cu adaos de paprika, ardei chilli, nucșoară și muștar. Se servesc cu cartofi zdrobiți. Porția include 2 cîrnăciori.
Adăugat
150 MDL
/ 160/70 gr.Cartofi dulci (batat) prăjiți bine în ulei și serviți cu sos Dynamite.
Adăugat
75 MDL
/ 100 gr.Cartofii se fierb, apoi sunt copți pe cărbuni, serviți cu o crenguță de cimbru.
Adăugat
60 MDL
/ 200 gr.Dovleceii, vinetele, ardeii, ceapa roșie, ciupercile și roșiile sunt coapte la grătar cu ierburi aromatice, piper și sare
Adăugat
75 MDL
/ 200 gr.Sparanghelul se prăjește în ulei de măsline cu usturoi, broccoli se blanșează. Legumele se servesc cu sos de cașcaval cu mucegai albastru și bacon crocant
Adăugat
160 MDL
/ 160 gr.Spanacul se înăbușă în vin alb cu usturoi. La servire se presară cu parmezan.
Adăugat
120 MDL
/ 120 gr.Fondant de ciocolată - un desert clasic franţuzesc preparat din pandişpan de ciocolată, cu crustă fermă şi un centru lichid. Se serveşte cu o lingură de îngheţată de vanilie pe praline de nucă, sos de caramel şi trufă de ciocolată.
Adăugat
105 MDL
/ 170 gr.Este un desert uşor şi aerat din bezea crocantă şi umplutură de cremă fiartă. Se serveşte cu felii de căpşuni coapte, acoperită cu sos Coulis şi o bilă de sorbet de fructe de pădure pe crumble de bezea.
Adăugat
130 MDL
/ 240 gr.Un cheesecake fin și cremos din cremă de brînză se servește cu sos din fructe de pădure și pomușoare proaspete.
Adăugat
120 MDL
/ 150/40 gr.Prăjitură din foietaj cu cremă se servește cu fructe de pădure si mintă.
Adăugat
100 MDL
/ 180/20 gr.ABV 5,6% / IBU 19 / OG 13 / EBC 33
Adăugat
60 MDL
/ 500 ml.ABV 4,3% / IBU 9 / OG 10 / EBC4
Adăugat
60 MDL
/ 500 ml.ABV 5,6%, IBU 14, OG 13, EBC 13
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 5,0%, IBU 6, OG 12, EBC 6
Adăugat
60 MDL
/ 500 ml.ABV 5,6%, IBU 33, OG 13, EBC 7
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 4,7%, IBU 12, OG 11, EBC 6
Adăugat
60 MDL
/ 500 ml.ABV 6,1%, IBU 50, OG 14, EBC 11
Adăugat
70 MDL
/ 500 ml.ABV 6,5%, IBU 20, OG 15, EBC 20
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 5,6%, IBU 17, OG 13, EBC 5
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV <0,5%, IBU 25, OG 6,5, EBC 8
Adăugat
65 MDL
/ 500 ml.ABV 10%, IBU 54, OG 23, EBC 98
Adăugat
105 MDL
/ 500 ml.Adăugat
35 MDL
/ 250 ml.Adăugat
35 MDL
/ 250 ml.Adăugat
100 MDL
/ 200 ml.Adăugat
40 MDL
/ 330 ml.Adăugat
60 MDL
/ 750 ml.Adăugat
60 MDL
/ 250 ml.Adăugat
100 MDL
/ 750 ml.Portocală / Măr / Roșii
Adăugat
50 MDL
/ 250 ml.Adăugat
70 MDL
/ 250 ml.Coșul Dvs. este umplut cu produse din alt restaurant:
E posibil de plasat comanda doar dintr-un restaurant.
Мы используем файлы cookie, разработанные нашими специалистами и третьими лицами, для анализа событий на нашем веб-сайте, что позволяет нам улучшать взаимодействие с пользователями и обслуживание. Продолжая просмотр страниц нашего сайта, вы принимаете условия его использования. Более подробные сведения см. в нашей политике обработки персональных данных